Rörigt, rörigt, rörigt

Jag är ledsen att bloggen inte uppdaterats på väldigt länge men jag har så himla mycket i huvudet hela tiden. Imorgon börjar den nya kursen Au2, hallandsserien ska skjutas, böcker ska fixas, eventuella kompletteringar på paper ska ordnas och jag är helt slut i hjärnan.
Dansen gick bra och jag vann förbundsmästerskapet idag så egentligen är det mesta bra.

Just nu sitter jag i soffan hemma i Halmstad, en härlig tilflyktsort när man bara vill släppa taget om allt vad vardagsproblem heter och bara koppla av. Jag och pappa åkte till badhuset i Laholm igår (som vi gjorde nästan varje lördag i flera år när jag var liten) så sånna saker har jag ängnat mig åt, där jag inte behöver tänka helt enkelt!

Ja efter detta inlägget kanske ni förstår varför jag inte bloggar så ofta, jag har helt enkelt inte så mycket roligt att berätta just nu.



Dansdags

Jaha, linedance, bugg, foxtrott och vals - detta stog på dagens schema. Och tro det eller ej men vi är riktigt duktiga nu. Kommer bli så himla tjusigt! Ni ska få se bilder sen om jag kommer ihåg kameran. Hoppas bara jag komme ri klänningen efter allt frosseri under julhelgen - ja jag har dåligt samvete men mår bra ändå :)

Mental förberedelse inför danexaminationen blir dte imorgon och på onsdag är det dags!

Imorgon blir det soft

Tänk va skönt, nu har jag bara en enda sak kvar denna terminen, dansexamination! Sen är det finish, finito, slut och färdigt! I alla fall tills måndagen efter då vi börjar nästa kurs :P Men innan dess är jag ledig från den 20:e till den 25:e utan att ha en enda uppgift att tänka på, då ska jag bara njuta det kan jag lova er. Morgondagen bjuder faktiskt på lite försmak på detta eftersom jag är ledig och inte har någon möjlighet till dansträning... eller det skulle ju vara att åka till Rinkaby och bjuda upp Rolf i så fall men jag tror det får bli nödlösningen kvällen innan examinationen om det krisar haha.


Imorgon ska jag faktiskt trots slappedag ta tag i julgranen, försöka bli av med allt glitter. Ljusstakarna ska bort och tomtarna ner i sina lådor. Det mesta är redan borta men lite har jag kvar. Skönt med lite pyssel. Ska även ta en sväng ner på stan och kolla rean. Fick några presentkort i julklapp som kanske kan komma till nytta - hoppas!






Redovisning

Ja idag hade vi vår redovisning i Yoga, vilket visade sig bli väldigt lyckat om man nu får säga så om något man själv varit delaktig i. I detta landet är det ju lite tabu att göra så! Men man det var roligt och kändes bra ia lla fall.

Egentligen skulle jag åkt till stallet igår men det fick bli idag istället, så hade jag turen att sluta tidigt me så nu blir det ridning i dagsljus, alltid trevligt :)


Ikväll ska vi slappa till det riktigt och köpa utemat, fick hem ett kuponghäfte med posten så då får man faktiskt unna sig, så de så.

Dessutom har vi provsmakat cola idag men jag gissade fel mellan cola och pepsi och cola zero och pepsi max... kasst eller vad haha, Fick också veta att det är bättre för vikten om man dricket light och att aspartam inte ökar risken för cancer. Men jag tänker i alla fall fortsätta dricka vanlig cola utan sötningsmedel :)

Vilken sorts cola gillar du bäst?



EN LÅNG DAG

Överraskningen visade sig vara frukostbuffé på Fantasi. Jättemysigt, nästan bara vi där också. Tack älskling!

Efter det blev det 3 timmars tvätt och sen satt jag med yoga till klockan fyra. Därefter rann tiden iväg när vi var i Hammar. Fick riktigt god mat och många glada skratt. Det hjälpte mycket nu när mormor blivit sjuk igen.

Imorgon är det alltså dags för redovisningen om yoga och sen närmar sig dansexaminationen med stormsteg! Känns sådär men efter en knapp times träning med Fredrik ikväll så känns det bara bättre och bättre. Men jag lär ju vara ganska nervös när dagen kommer!

På fredag blir det jobb på skolan där jag gjorde VFU. Någon som har tips på vad jag kan göra med årsk 5 och 6?




Halland/Skåne

Inte helt nöjd med dagen som slutade på 386p för mig. Visserligen vann jag min match men vad hjälpte det när skåne spöade halland med 11-3. Kanske dags att byta klubb snart?
Middagen efter var i alla fall super, alltid något!

Imorgon blir det förmodligen en sväng till stallet och vid fyra ska vi hem till mamma Mia med familj och äta riktigt god söndagsmiddag. Alltid så mysigt där hemma och dessutom var det jättelängesen.
På förmiddagen har Fredrik planerat en överraskning (i have no idea) och sen ska vi båda plugga. Jag ska förbereda inför min och malins redovisning som jag tror kommer bli riktigt bra.

Nu sitter vi bänkade för filmen independence day...



Idag bjuder jag på en bild på Max 10 veckor. Visst har han blivit stor?

Härliga vinter

Idag skiner solen över Kristianstad. Drygt en decimeter snö ligger på marken och det är -8 grader kallt. Men som tur är finns det varma kläder både till mig och Max så idag på min lediga underbara fredag gav vi oss ut i skogen. Max fick hundgodis och jag varm choklad sen var dagen räddad. Nu sitter vi här hemma under varsin filt och känner oss väldigt nöjda med dagens prestation ute på vendesbanan.

Enjoy!






Ikväll blir det riktig festmiddag för att fira att jag klarade tentan och kanske slänga ett öga på let's dance också.
Imorgon ska ag skjuta Halland/Skåne i Hörby - Tack pappa Micke som ville följa med!


Puss från MAX





Här kommer de efterlängtade bilderna på min lilla sötis som har varit med mig i stallet idag. Annars har vi bara varit hemma här med Malin och jobbat med vår vetenskapliga rapport som faktiskt var väldigt intressant.
Jo just det så klart har vi varit ute några rundor också och busat i snön!




Ny dag

Yes idag vaknade jag av Fredriks klocka kvart över sju, och jag är ledig. Kunde inte somna om så nu sitter jag här i soffan och fundrerar på vad jag ska hitta på idag. Måste sitta lite med vårat paper i alla fall. Vi har drygt en sida kvar att skriva och det känns tungt!

Är mer sugen på att ta en runda i stan och kolla på rean. Men  tycker mest det är jobbigt med allt folk som rycker och sliter i allt och känns svårt att fynda i Kristianstad :P

Max ligger här jämte mig på sin filt och sover så sött. Synd att jag inte har kameran i närheten då kunde ni fått en bild på honom.

Ja ännu ett fluminlägg... för alla er som läste förra inlägget så hoppas jag att vi förstog att det var på skoj och inte vidare seriöst!




den du...

Jul och nyår gjorde mig pigg och glad
men nu längtar jag efter solen och jumma bad
att dricka en pina colada
och i sanddynorna få vada
men pengar krävs i detta fall
där drömmen försvann med en jäkla knall
därför får jag istället in i badrummet gå
och tända en lampa eller två
sen tappa upp ett bad
först då kan jag känna mig riktigt glad
men ibland så räcker inte de
då får det bli soffan under en filt med te
tända ljus och fredriks famn
då är jag och max i hamn
framför oss granen med glitter på
nu ska den snart utåt få gå
och vi siktar på varmare väder
så vi slipper gå runt i tjocka kläder
imorgon ska nog jag till stallet åka
för nu är jag trött på att sitta här hemma å tråka
och tänk vad man blir  lat
av all julens goda mat
hoppas jag nu dig ett leende gav
men att du ej från stolen trillade av
nu ska du slippa mina dåliga rim
och kanske läsa en bok av bröderna grimm
för nu ska jag mot sängen gå
och drömma sött om himlen blå...

RSS 2.0