Det är tuffa tider - för mig


Härligt gung och riktigt Halmstad/Sommarstämning

Det mesta i texten stämmer inte in på mitt liv men just att det är tuffa tider, det är tungt nu. Mycket att tänka på o mycket att undra över.... 



Men det löser sig sa han som.... i vasken ;)

Som en klok man brukar säga

Solig dag i Halmstad

Man kan ju undra var det annars så varma vädret i juni har tagit vägen. Det har visserligen varit en underbart solig dag idag men tyvärr alldeles för kallt och blåsigt. Tanken var att vi skulle åka och grilla imorgon med jobbet men det ska tokregna hela dagen så de planerna kan man ju se efter i stjärnorna... trist men sant.


Jag har inhandlat en ny digitalkamera som är riktigt riktigt vass så vi kan ju hoppas på att det kommer upp lite fler bilder här på bloggen eftersom det är lite enklare att ta med sig en liten kamera än min stora Nikon.

En vecka till och några dager sen blir det sommarlov som betyder sommarjobb som betyder Pilkington och direkt efter det blir det Kristianstad och idrottsplugg igen!!!! :D






Ledig dag

Underbart, idag är jag och Josse lediga bara för att vi har varit så duktiga på att skriva uppsats!
Igår var jag på jobbet och vi hade riktigt roligt, var bland annat på baduset och simmade jättemycket!
Solen var frmam hela dagen och jag fredrik och Max satt i tiwoliparken och njöt - men idag försvann den igen. Tur att värmen håller i sig i alla fall.

Senare idag ska jag köpa en kjol som jag ska ha när vi ska på Vikoria och Daniels bröllop. Tydligen ska vi som representerar skytterörelsen ha vit piké och svart kjol. Kommer nog bli väldigt tjusigt :)


Snart blir det långpromenad med lillen i det sköna vädret :)

Duktiga tjejer!

Idag har jag och Josse slitit med uppsatsen sedan klockan 10 och visst har det gett resultat! Vi har också planerat in alla dagar som vi ska träffas och slita ännu mer! Imrogon är det dags för den första grupphandledningen och vi känner oss väl förberädda. Har också startat med att skriva litteraturgenomgången och intervjuerna kommmer att genomföras denna och nästa vecka.

På torsdags ska jag gå in och jobba lite extra. Känns som att det behövs nu inför sommaren så man kan njuta lite extra. Första lönen kommer ju inte förrän i juli så det är välbehövligt om man ska kunna hitta på någonting extra kul.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Fredrik ska ha möte och jag kan inte skjuta så känns faktiskt inte ens lönt att åka dit. Vi ska ta en skyttekväll på fredag istället är tanken :)

Nu väntar jag på fredrik så vi kan gå till stan och köpa snygga skor till mig!

Klockrent en måndagsmorgon

Här kommer ännu en härlig video för er som tycker måndagarna är lite sega... och för er andra också förresten :)
Mojje är så klockren i sina texter som i och för sig är skrivna för barn - men visst har vi alla ett barn inom oss?
Önskar er en bra dag!
Själv är jag ledig och ska äta lunch med Malin :)




En jättemysig helg

Nu var min helg snart slut och det var dags för jobbdag imorgon.
Idag har vi tvättat och jag har skickat in min uppsats, annars har det varit en hel vilodag.
Tyvärr har ju vädret varit fruktansvärt tråkigt så det har inte blivit mycket ute, bara Max vanliga rundor.
Ikväll har vi grillat med vår nya elgrill, på balkongen.
Blev kött med pommes och bearnaisesås. Riktigt gott!

Kvällen igår va jättemysig och kul, härligt att träffa vänner!
God mat och många skratt :)
Nästa helg ses vi kanske igen när det är dags för besök hos Calla och Niklas i Lund.

Nu ska vi se lite på TV sen blir det godnatt!

Tröttis

Nu sitter jag i soffan och är helt slö, Max väkte mig alldeles för tidigt och jag kunde inte somna om.
Ikväll kommer vågra bästa vänner hit och vi ska laga supergod mat! Hoppas jag kommer ihåg att ta bilder på det så ni kan få se sen.
Ska bli så himla skönt med en planerad kväll med vänner. Senaste tiden har det varit så mycket, allt från blindtarmsinflammation till uppsatser och jobb så jag hoppas att denna kvällen blir mycket lyckad.

Bakade min herman igår och fick använda banan för vi glömde köpa äpplen, sen tog jag i lite citronsaft för att den inte skulle bli för söt och vet ni vad? Den blev perfekt. Så tack Carolin för en rolig kaka :)

Uppsatsen går framåt och vi har faktiskt varit riktigt duktiga när vi har träffats så projektmallen är i stort sätt färdig :)

Nu tar vi två dagars helg!!



Kram kram

Nu är plåstren av

Så jag följde faster Callas råd att ta bort mina plåster och de va inte så farligt faktiskt. Ett av ärren var fulare än de andra två men generellt så va de väldigt fina alla tre. De gör lite ondare nu utan plåster när tröjan skaver mot och så men det går bra ändå.

Jag har pratat med mitt sommarjobb i Halmstad nu och kommer att jobba från den 7:e juni till den 29:e augusti 100% så de blir en tuff sommar i år igen men sen räknar jag ner, en tremin till fixar jag sen är det ledigt år som gäller för hela slanten. Kul att jag har fått ett extrajobb som personlig assistent. Fortsätter jag att trivas med det så kanske jag kan gå in och jobba fler pass sen när jag är ledig, för om man ska kunna resa så måste man ha inkomst.

Sen har vi fler planer inför våren som ingen vet om ännu mer än vi men det kommer mer om det framöver!

På fredag kommer Becca och Freddie hit och vi ska hitta på något kul, vad vet jag inte ännu men ändå.

Dagen idag spenderas åt plugg och eftersom regnet står som spön i backen tänkte vi passa på och ha lite midsommarstämning här hemma ikväll med matjessill och potatis :)


En riktig pluggdag

Förutom att grannen har försökt sätta upp tavlor i över ett år nu så verkar de fortfarande ramla ner titt som tätt för han bankar vid de mest konstida tiderna på dygnet... så tröttsamt nä amn sitter och försöker fokusera på skolarbete. Jag och lille Max har nyss varit ute på promenad och det var riktigt skönt väder ute. Jag åt sen frukost så nu väntar jag på att Fredriks ska komma hem så vi kan laga något gott.

Ikväll blir det ett besök ute på skyttet - fortfarande ingen träning för mig. Kan inte ens sova på magen så att skjuta är inte att tala om ens. Undrar när det ska bli bra. Fredrik tycker det är dags att ta av plåstren nu men jag tycker det är lite läskigt och se min nya look på magen så de får sitta ett tag till. Tills jag vant mig vid tanken att magen ser annorlunda ut nu. Tur var det i alla fall att jag slapp ett långt snitt :) Ja ja jag vet man ska inte vara fåfäng utan vara glad att de kunde fixa det så enkelt men... ... ja vem vill inte vara fin på stranden i sommar :P


En liten tur

Till halmstad och därefter en liten tur tll Danmnark. Så ser mina dagar ut famöver. Egentligen känne rjag att jag inte riktigt orkar men jag vill så gärna så jag ska göra ett försök.
Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske träffa någon kompis ikväll och sitta och snacka men inget mer avancerat än så.
Hade riktigt ont i magen igår kväll men kanske inte så konstigt efter allt.

Idag tog jag en låååång sovmorgon till kl 11:00 visserligen var jag vaken någon timme runt sju innan Fredrik åkte hemifrån men sov jag så gott så gott, ni vet en sån morgon när man känner att man kan ta den tiden och bara man vänder si om så somnar man en stund till.... så skönt!!!


Igår besökte vi Fjälkinge och fick goda kakor och bullar av Fredriks mormor och morfar - jättemysigt. Innan dess var det skola för hela slanten och sen blev det ajajaj... kudden va så himla skön igår kväll.



Du gamla, du fria

du självögda nord!!!! what?! Jo ni vet Maria Montazami i svenska hollywoodfruar hon kan inte ens den svenska nationalsången, citatet kommer fån förra avsnittet... :)
Lite skämmigt att säga så i TV måste jag ju tycka men hon varkar ju inte bry sig så mycket.
Jag tycker hon är riktigt härlig i alla fall :)

Har ni sett denna parodin på youtube?

sämre

Nu mår jag riktigt dåligt igen, ligger i soffan och orkar knappt hålla mig vaken. Har fått lite feber och känner mig kass. Har dubbla filtar och morfintabeltter men inget  hjälper... ska det inte bli bra snart???

Dagen som började så himla bra...

:'(

Glad

Idag vaknade jag på rätt sida. Har mycket ont och går på starka tabletter men humöret är ändå lysande, jag vet inte varför egentligen men tror det kan bero på det fina vädret.

Lilla max är hängig idag också han vill gosa hela tiden och bara vila hela dagarna, han är riktigt trött  - börjar bli orolig för honom. Han fick en fästing för ett tag sen så vi får hålla ögonen öppna.

Det blir ännu en lugn dag idag, Fredrik pluggar hemma så jag har sällskap :)



Hemma igen

Så fick jag äntligen komma hem från sjukhuset igår. Ni har säkert hört att de onda i magen inte gick över utan att jag fick åka till sjuhuset och opereras under natten för blindtarmsinflammation. Så nu sitter/ligger jag här i soffan med världens vackraste lilla vovve och försöker ta vara på dagen så gott det går. Har väldigt ont och kan knappt resa mig fån soffan men humöret är ändå okej :)
Tyvärr tappar jag väldigt mycket i skolan de här dagarna och jag har inte en chans att ligga och läsa och skriva något vettigt, har skickat till läraren att arbetet kommer vid ett senare tillfälle. Finns inte så mycket att göra åt det.

Missade dessutom jobb idag hos min lilla tjej men de får bli nästa sönda istället då jag hoppas att jag är på benen igen!

RSS 2.0