29/4

Solen har varit framme hela dagen och det har varit så otroligt skönt. Jag är visserligen helt slut i huvudet och förkylningen säger sitt efter bara några få vakna timmar men visst är dte härligt med sommarvärmen?!

Jag har ett annat problem som jag skulle behöva hjälp med, det är så att jag kan inte sova på nätterna. Vet inte om det är väderomställningen eller vad det är men jag kan bara inte sova hela natten utan att vakan 10 gånger och vända och vrida på mig. Har ni några tips?

Imorgon bär det av ännu en gång till Halmstad. Denna gången är det ju valborg så vännerna och jag ska ut på kvällen och ha det trevligt tillsammans. Det är alltid lika roligt när vi träffas många på en gång. Annars blir det lite målning av sommarstugan och annat pyssel i helgen och plugg hade ju inte varit helt fel heller nej...

Bjuder mina trevliga läsare på en kärleksbild idag :)

Puh så jobbigt

Ja idag var det jobbigt att bara gå ur sängen, speciellt eftersom jag visste att jag var tvungen att gå till praktiken och leda klasser i idrott. Det är ju lagom tufft att försöka motivera barn till att springa när man själv bara önskar att man fick ligga hemma i sängen. Nu har jag dessutom handlat och rensat avloppen och städat hemma i den gamla lägenheten. Allt för att kunna vila så mycket som möjligt imorgon och ikväll. Mina lektioner är inställda imorgon så vi ska planera istället. Dags att friskna till nu, te och en säng så ska det nog snart bli nya friska tag.



Halmstad

Ja denna helgen har jag varit hemma igen. Träffat mina underbara vänner och blivit full av ny energi... nästan, bara det att jag vaknade idag med 38 graders feber och en förkylning som heter duga.

Idag har jag ätit en stor glass i solen och när man är hemma blir man ju alltid så ompysslad så det är inte så hemskt att vara sjuk trots allt. Bara det att jag verkligen inte har tid att vara sjuk nu, mitt i praktiken och allt. Men jag hoppas på nya friska tag på tisdag så blir det sängen hela dagen imorgon.

Längtar så till sommaren!

Vissa dagar är bara kass

Idag är en sån dag då jag inte vill finnas, drömde hela natten om morfar. När jag vaknade på morgonen såg jag sanningen i vitögat. Fixade inte att hålla lektion idag, ville bara gråta, ville bara hem och lägga mig under täcket och hoppas att nästa dag blir bättre.

Vissa dagar är bara kass helt enkelt, men man måste nog få vara ledsen för att komma vidare. Det verkar i alla fall vara så...

Imorgon ska jag dessutom examineras i idrott temin 1/praktik. Kursansvarig kommer ut och bedomer mig främst i mitt ledarskap. Det känns trots allt okej. Min handledare är helt underbar och peppar mig så jag hoppas att jag fixar det...

Ja det var en del av kaoset i huvudet just nu. Solen väntar på mig därute så nu hinner jag inte skriva mer.

Mot ljusare tider

Ja nu har jag börjat min praktik. Svårt så här i början med att få allt att funka. Det är tusen saker att tänka på samtidigt som man ska hålla ordning på de små busarna. Men roligt är det i allafall. Hoppas att morgondagen känns lite bättre.

Har ätit himla god mat ikväll ska ni veta och Max har äntligen kommit hem. Som vi har saknat honom!

Fick jobbet på Pilkington ändå så nu är sommaren också rädddad! Det är nästan så att man börjar fundera på om morfar hjälper oss lite nu i livet , man vet ju aldrig ;) Jag saknar honom så fruktansvärt mycket, tänker på honom jättemycket, vill ringa men det går inte. Vill skoja, busa och skratta med honom, min världens bästa tokmorfar... men det går inte, det går aldrig någonsin mer för han finns inte mer... Säg mig hur man står ut med denna tanke???

Ush nu blev det ännu en ledsen kväll...

En vacker, minnesvärd helg

Ja, begravningen är över. Det var väldigt vackert men sorgligt att ta ett sista farväl. Tjeje som sjöng solo sjöng så vackert att jag blev ännu mer ledsen. Det snyftades i hela kyrkan när hon staratde upp med Jag ahr hört om en stad ovan molnen...

Imorgon startar min praktik och jag är måttligt nervös kan jag lova. Cykeln är fixad, kläderna faramtagna och matlådan står färdig i kylen. Så REDO är jag i alla fall!

Vi hann även med ett besök på IKEA i helgen där vi införskaffade en sängstomme som  redan är färdigmonterad. En pizza senare sitter vi nu här och jäser med vårt plugg. Jag är precis färdig nu, börjar redan klockan 8 imorgon så sängen ligger ganska nära till hands nu när ögonlocken börjar bli tunga, så tunga...

Hoppas jag och Mamma-Mia hinner titta på lite tyger i veckan eller kanske nästa helg om det inte blir Halmstad då, vilket det förmodligen lutar åt eftersom gevären inte fick plats i bilen och Pappa och Fredrik packade in fel bord... jaaa dessa karar alltså hihi ;)

Livet är upp och ner

Ja, nu är det tufft.
Morfar gick bort för en och en halv vecka sedan. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. Allt känns bara skit. Brukade alltid ringa till honom när jag behvde min stöttepelare i livet men nu när jag lutar mig bakåt så faller jag bara längre och längre. Det gör ju inte saken bättre att någon runtomkring mig gjorde mig illa i helgen, något som jag hade behövt morfar för att kunna bearbeta.



Utan mina vänner och familjen Fredrik och Max så hade jag aldrig fixat detta. Önskar det var sommarr nu, saknar allt hemma. Men samtidigt trivs jag här med nya lägenheten. 2 månader till, full fart mot sommaren.



 

RSS 2.0