Nu bränns det

Nu närmar sig skolstarten med stormsteg. Veckan som gått har varit minst sagt blandad. Har hunnit träffa kompisar och skjuta och datorn gick sönder och vi kollade på bil som vi blev förälskade i. Gosat massor med hundarna och tänkt på hur carolin ska få det i Burträsk. Längtat efter att få sova men haft för mycket roliga eller ibland mindre roliga (som med datorn) planer. Tänkt på det nya jobbet och börjat fundera på hur trist det blir att sluta sommarjobbet. Börjat intala mig att skolan blir rolig och försökt skriva reportage till tidningen o yoga......
hihi 100 tankar från hjärnan <3

Sommarlov = sommarjobb

Terminen börjar snart igen och jag längtar inte för fem öre. Trivs hur bra som helst på pilkington och just nu är jag så skoltrött att jag helst hade velat ta en paus redan nu. Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på för allt vad man är värd. På jobbet kan jag verkligen vara mig själv. Ingen dömer deller bedömer mig, alla är accepterade. Oavsett hur dålig start man haft på morgonen eller hur ledsen eller arg man varit på kvällen så vänds alltid humöret efter en stund på jobbet oavsett vem som är på semester. Kan ju säga att idrottsterminen är så full av prestationer att man hela tiden måste sträva efter att vara störst, bäst och vackrast så att det är så långt ifrån verkligheten på pilkington som man bara kan komma. Jag trivs bäst med att vara som jag är och inte sträva efter att försöka låtsas vara någon jag inte är....




Senaste veckorna har varit fulla av jobb och har också börjat läsa den engelska boken om idrottspsykologi på 591 sidor .... puh!

Imorgon blir det fältskjutning i oskarström med pappa. Första på hela året i korthåll så de känns riktigt roligt för en gångs skull! Sen ska jag och Fredrik ut och äta något gott för att fira att jag fått ett nytt jobb som personlig assistent i Kristianstad!!! Så samtidigt med terminsstarte ska jag gå mitt första pass bredvid, känns spännande.

Igår va vi i Billesholm på teater. En riktigt rolig komedi som förde tankarna till bidragsfusk. En av de ordinarie skådespelarna var sjuk så regissören hoppade in och gjorde ett fantastiskt jobb! Det var kul och absolut något som vi kommer att göra igen. Små avstickare i vardagen med massor av skratt är något som förgyller livet!!!!  (   och Niklas... du va bäst! ;)   ).






RSS 2.0