Grattis MAX 1år!!!

Idag är våran lilla kille 1år!
Tänk vad tiden går fort...

 

Midsommarafton

45kr för jordgubbarna, hallå Sverige vart är vi på väg? Men men är det midsommar så är det, vare sig man är fattig student eller ej. Ikväll blir det Tylösand med becca å freddie å Sara och Marcus. Max ska få träffa deras lilla Lucifer för första gågen vilket säkert kommer att uppskattas :)



Just nu är Fredrik och klipper sig och vi håller tummarna för att det ska bli lika snyggt som vanligt.  Sune ligger i soffan och myser och jag sitter i fotöljen vid datorn som vanligt.

Är spänd på vad resultatet blir på tentan, jag hoppas innerligt att jag klarar det så att jag kan slappna av resten av sommaren sen. Nu blir det snart middag .... gissa vad?

inte gömt mig

Jag har inte slutat blogga men bara det at livet är lite tungt nu när först morfasr och sen mia har dött. Visst visar jag inte för omvärlden att dte känns tungt men det är lite ledset i lilla Mimmi just nu faktiskt. Jobbet flyter å bra och jag trivs verkligen, känns bra att folket har velat ha mig tillbaka och jag kom snabbt in i de gamla rutinerna igen.

Många frågar om Max oxh han mår prima! Dock vet  jag inte när han skulle kunna få semester i Rinkaby. Vi har planer på att ev komma hem nästa helg men sen är det ganska tjockt framöver så vi får klura ut det där på något bra vis!

Annars har jag inte så mycket mer att berätta, mer än att allt är bra med familj och vänner, att Fredrik trivs kanon på jobbet och att vi ska föröka fira en riktigt bra midsommar trots varning om regn och rusk.

R.I.P

Min älskade katt har gått bort i eftermiddag, nu är hon i himlen med morfar.

Förstår inte varför livet aldrig kan få vara bra, det ska alltid komma saker emellan, hon va så pigg, gosig och vacker min lilla Mia. Längtade så efter sommaren med henne, hon som sov på min kudde varje natt från det att hon flyttade från mormor och morfar och hem till oss.

Känns så konstigt, först dog Kevin, sen morfar och nu hans älskade katt. Känns som att dödens skugga är over min familj. Hemskt! Har gråtit en hel del idag, igår va det himmel idag är det helvete... men det är väl så livet är tänkt att vara???

Vila i frid min vackra kise mise

Tänk om...

Tänk om man ändå hade ett hjärta av guld,
om man kunde få hundratals att le varje dag,
om man orkade bry sig om alla även om världen stod uppochner.

Tänk om man hade hoppat från ett flygplan,
träffat vänner för livet på gymnasiet,
och haft en familj där alla älskar varandra och alltid tar emot med öppna armar

Om man ändå vågade göra allt som är läskigt,
vågade stå för sina åsikter och vara den man är,
och dessutom lära andra att vi alla är olika men älskade ändå

Det finns en tjej som  har allt det där,
det finns en tjej som kan allt det där,
det finns en tjej som har gjort allt det där... (nu är det nya utmaningar som väntar)

GRATTIS TILL STUDENTEN DALLO!

www.metrobloggen.se/dallo




Kolla in!

Fredrik och Max ar skaffat en blogg!

FredrikochMax.blogg.se

Där får ni gå in och kika så ni kan hålla kolla på dem i sommar! Iadg åker jag hem till Halmstad och ska börja mitt sommarjobb på måndag. Känns ganska tufft att inte vara ledig alls men jag har ledigt sista veckan innan skolan börjar igen istället. Och pengar är ju alltid välkommet när man är student.  Det blev alltså Pilkington i år för er som inte redan visste det. Ska bli skönt att vara på ett ställe där man känner folket. Tyvärr inte världens roligste jobb men jag trivs. Fredrik kommer ju att bo hos oss och jobba på sjukhuset i Halmstad så det komemr säkert bli jättebra för oss båda.
Tenta igen på lördagen den 13:e så håll nu tummarna.
Kram kram


RSS 2.0