Hej igen

Nu har jag äntligen vaknat upp från mitt ide och svaret till anonym person är att jag inte slutat bara de att jag är grymt förkyld, sommarvädret är fantastiskt och varje vecka jobbar jag 5-6 dagar (8-timmarspass).  Inte lätt att hinna med allt och framförallt inte lätt att hitta inspirationen.

Lisebergsresan med Fredriks familj blev väldigt lyckad så tack till er alla 4 för en oförglömlig helg :)

Den nya kameran som jag har är inte lika smidig att ladda upp bilder med så därför tar det lite längre tid att få in dem och därmed också att få dem till bloggen.


Har foton både från stockholm och göteborg som jag inte hunnit/orkat lägga in ännu. Oftast är jag helt färdig efter att jag har jobbat men idag tog Fredrik med mig till minigolfbanan och stranden och därefter bjöd han mig på fantastikt väldbehövd vinstpizza! Jag vann nämligen med 54 mot 55 :D :D :D


Jag lovar att inläggen bli tätare till hösten när man har tid och lust att sitta inne vid datorn.

Alla bloggar

utom jag :)


Jag har tänkt flera gånger nu att jag ska ladda upp bilder och skriva massor men inspirationen flög bort med vinden.
Imorgon ska vi till Göteborg med Fredriks familj och de ska bli rktigt roligt! 2 nätter på hotell, Liseberg, shopping ... ja kan det bli annat än kanon?

Igår spendarades kvällen på Gekås och för första gången på flera år hittade både jag och Fredrik en hel del snygga kläder.

Har dessuton satt igång träningen nu inför idrottsterminen. Cykel och inlines har det blivit kombinerat med styrketräning.... ja jag vet jag är en riktig friskus!!! hihi :D


Ta nu hand om er och varandra njut av dagen som är idag, vänta inte tills imorgon.

RSS 2.0