Slappkväll och plommon

Idag har jg varit i hammar och gjort plommonmarmelad med fredriks mamma och Fredrik, jättemysigt faktiskt. Nu sitter jag vid datorn i Rinkaby och Max biter mig i fötterna. 
Imorgon börjar skolan... trist men sant. Men men förhoppningsvis blir jag färdig lärare snart och kan börja jobba med det som jag tycker är riktigt skoj.


Oj oj dags för mat, mums!

Tillbaka i Kristianstad

ja då var det dags att ta tillbaka vardagen. Sommaren börjar gå mot sitt slut och skolornas portar öppnar sig sakta men säkert. På måndag får vi lägenheten tillbaka så helgen tillbringar vi i Rinkaby med fredriks farmor och farfar. Perfekt att bli uppassa nu de sista 3 semesterdagarna.
Blir nog lite knepigt nu till att börja med i lägenheten nu har vi ju sluppit handla i nära 3 månader å fått middagarna serverade. Enda utgifterna har ju varit en tusenlapp var i hyra i Kristianstad. Men men det ska nog gå bra vi har ju vårt stora studiebidrag/lån från CSN så vi klarar oss alltid :)

Idag ska jag ut på banan och skjuta 300m. Ska bli skoj, jag har knappt tränat något i sommar och så är det JSM om 2 veckor. Mitt sista dessutom så jag ska ju satsa på att vinna allt!

Carolin är i Thailand med en kompis och visst är vi lite oroliga, men det är två ordentliga tjejer tjej så det fixar de.

(Bilder från Turkiet kommer inom kort men dessvärre försvann kameran i flytten så det kan nog ta någon vecka till är jag rädd)



Till Morfar - "Jag saknar dig varje dag"

Du kommer till mig i drömmarnas land

Vi pratar och skrattar, jag får hålla din hand.

Jag berättar att du betyder så mycket för mig

att jag inte klarar mig utan dig.

Men när morgonen kommer och solen mot mig ler

inser jag sakta att vi ses aldrig mer.


Ibland har jag dåliga dagar ibland är det bättre, ibland till och med väldigt bra. Alla säger att man går vidare, jag vet ju att det är så men fortfarande vill jag inte förstå att den som var mitt starkaste berg mot stormen är borta för evigt. 

Turkıet!

Hej nu har vı varıt har  ı 3 dagar snart! Igar var vı vıd den vackra lagunen hela dagar. Har ar ca 30 grader pa dagarna och pa kvallarna svalnar det av mycket sa att vı kan sıtta och ata ute. Har fınns massor av mysıga restauranger och maten ar underbar!

Imorgon ska vı pa en stor turkısk marknad och pa onsdag ska vı ut pa havet en hel dag och besoka flera vackra platser.
Idag blır det bara slapp pa stranden med vıt sand och turkos vatten!

Allt ar bra forutom att fredıks nasa ar rod som ett smultron hıhı
och vı har ıngen hemlangtan :)

Sola och bada pına colada!


Fredrık med thaılanskt solbrannspuder!


Krıstallklart vatten man ser hela kroppen aven dar man ınte bottnar!

6 dagar kvar!

Ja nu längtar vi alliohop. Ska börja packa lite smått imorgon medans Becca har varit igång med sin packning i en hel vecka redan. Ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa jobb och plugg och allt annat stök och bara få komma iväg och njuta av sol och bad. Som vi har längtat. Visst kostar det en slant  fastän vi har sparat ihop till det mesta men som min pappa sa. Efter allt slit ni har lagt ner på skola och jobb så är ni värda detta till hundra procent, man måste unna sig lite för att kunna ligga på topp i skolan.  Visst ligger det något i det han säger? Titta bara på priserna för restresor om vi hade väntat med att boka. Det hade blivit minst 1000kr dyrare per person.  


Det enda som blir lite jobbigt är att vi inte får träffa Max på många dagar. Men han ska bli bortskämd i Rinkaby istället :) 

Tänk vilket underbart väder vi har fått njuta av nu några dagar. Hoppas ni har kunnat ta till vara solens värmande timmar. Själv har man ju gått i en fabrik 8-9 timmar om dagen så dagens vist på stranden var jättehärlig. Även om jag villigt får erkänna att jag passat på att sitta ute i solen lite på jobbet också då tempot har varit lite lägre.


Nu blir det en mysig kväll med lite vin och ostar.

Ta hand om er och varandra

Resfeber

Nej okej rubriken var väl inte riktigt sann men vi börjar längta ordentligt nu. Värmen har äntligen kommit till Sverige och nu hoppas vi att den håller i sig veckan fram till Turkiet. Vi jobbar och sliter som vanligt, på fredag kommer Sofia och hennes kille ner från Stockholm, ska bli jättekul. Speciellt eftersom vi inte setts på 5år! Fram tills dess går dagarna som vanligt och snart är det dags för skola igen. Känns blandat men hade lätt kunnat vara ledig ett tag emellan!


RSS 2.0