GOD JUL

God jul till er alla från oss i Halmstad :)

hinner inte

Julen närmar sig verkligen med stormsteg nu och jag hinner inte med. Jag har inte koll på något just nu känns det som. Julstämningen har absolut inte infunnit sig och jag känner mig riktigt sliten. Inte alls som att det är julafton om 5 dagar!

bank, bank, bank, bank

Bank, bank, bank är det som hörs här hemma förutom mina och maxens tankar. Grannarna håller på att göra mig tokig. Det bankar när man sover, det bakar när man ser på tv, det bankar när man äter, det bankar dyget runt i omgångar, månad in och månad ut, vecka in och vecka ut, dag in och dag ut, timme in och timme ut, minut för minut bank, bak, bank bank.... jag håller på att bli tokig :-s
Fredrik jobbar i kväll och kommer snart hem för att byta av mig som ska jobba i natt.  Går precis om varandra dessa dagarna så vi ses nästan inte alls på hela helgen. När jag är hemma själv och bara väntar på att gå och jobba så blir det liksom inte så mycket gjort. Måste ju äta något till exempel men vad lagar man till sig själv? Inspirationen och matlusten har dött lite, förmodligen för att jag är lite spänd inför att gå och jobba. Men det brukar gå bra och jag trivs på jobbet så egentligen har jag inget alls jag behöver oroa mig för.
VG på tentan blev slutresultatet av de plugg som jag la ner på denna sista idrottstentan. Pluggade nästan ihjäl mig men det gav resultat!!!! Härligt
Nu är det i princip bara diskussionsdelen kvar på uppsatsen också så vi jobbar på bra, handledningen idag gav mycket så nu vet vi hur vi ska komma framåt och det känns roligt igen :) !!!
Så nu, mat, mys med världens goaste vovve och sen jobba jobba jobba och i  13timmar dessutom!!!

tack

Tack för era tips på uppiggande saker. Känner mig visserlien fortfarande värdelös på ett plan men för övrigt flyter livet på ganska så smidigt nu. Om jag inte får omtenta eller liknande så har jag bara uppsatsen kvar och vi har kommit igång riktigt bra denna veckan. Nästa vecka går vi in i fas två med resultat och analys, därefter är det diskussionen kvar och sen..... färdiga!
Känns så otroligt skönt att börja se ett slut på dessa 2,5 åren av plugg som var det första målet när jag började plugga. februari- oktober  2011 blir det ett litet break för att sen fortsätta med examensarbete och 2 år svenska som blir mitt andra ämne. Jag hade redan från början planerat in denna ledighet så det känns riktigt bra att allt gått som jag tänkt mig hittils.

Ikväll blir det mys med bästaste sambon <3

lite hängig

Det blir inte alltid så bra som man tänkt sig fastän man försöker, jag är lite tankspidd, lite stirrig, måste alltid prestera på topp. När det inte riktigt blir så känns det inte riktigt bra. Ni vet när man verkligen vill att allt ska vara bra men så blir det ändå fel.
Känns som att jag inte tåler fler motgångar nu, jag behöver medvind, lite flyt. När ska vinden vända?

Kan det vara 21 års-krisen? njae
Kan det vara prestationsångest? njae
Kan det vara mörker och kyla? hmjae kanske
Kan det vara att jag är så trött nu att ögonen går i kors? jaa faktiskt

Godnatt säger jag därför nu
Ska drömma om ett liv där allt är enkelt och där alla får vara precis som de är.


Tips på måbra och tro-på-sig-själv saker?

Mimmi - surgubbe på Willys 1-0

Butikschefen på Willys tyckte inte alls att detta var ett okej uppförande för en anställd hos dem och lovade att ta ett snack med honom redan imorgon...

Att köpa triss

Hur svårt kan det vara att fatta att jag är 21 och inte 15! Var på Willys igår och skulle köpa en trisslott som numera är 18-års gräns på. Kommer fram till kassan så säger mannen högt och tydligt NEJ DU! DU FÅR INTE KÖPA NÅGON TRISS DET ÄR 18-ÅRS GRÄNS PÅ DE NU VET DU! blir helt paff och svarar att jag är 21. A FÅR LÄGG PÅ DE DÅ DA! svarar han. När jag fått min lott säger jag till honom att han borde vara mer trevlig, JASSÅ VAR JAG OTREVLIG? svarar han och ni kan ju gissa va jag sa då....

sen gick jag iväg med min trisslott som gubbaf*n hade blåst ut turen ur såklart...

vissa människor skulle bara inte jobba med serviceyrken!

Mycket nu

Senaste tiden har kantats av plugg och jobb enbart. Jag har spenderat tiden hemma i Halmstad då gamlevovven inte mått så bra. I förrgår packade jag min lilla väska och åkte tillbaka till metropolen igen. Innan jag satt fötterna på skånsk mark fick jag vara så snäll och tacka ja till att vicka som assistent på fredagen och nu äntligen sitter jag här i soffan men julfesten på jobbet som blev inställd och äntligen en dag utan några som helst planer. SKÖNT att vila hjärnan. På måndag drar vi nämligen igång med den fruktade B-uppsatsen hu!!!

Nu blir det frukost och en alvedon.

och en stor kram till Carola i lund som fyller.... några år idag :P
GRATTIS!


RSS 2.0