Skytte

Hallandsserien idag blev riktigt bra. Imrogon är det dags för testtävling i Hörby inför SM så det kändes riktigt härligt att pricka in formen idag. Kan bara hoppas att det sitter lika klockrent imorgon. Tänkte att det var tidigt att åka klockan nio hemifrån imrogon bitti men det är ju i själva verket klockan 10 vi ska åka eftersom vi ställer om klockorna ikväll :D Snacka om att jag blev glad för det hihi!

Ikväll blir det:



Just det, hemgjord pizza och vin :)

*mums*


En bra dag!

Äntligen en dag som jag verkligen känner mig riktigt glad. Lektionen gick som jag hade tänk mig och nästan bättre eller ja i alla fall kände jag mig starkare i min ledarroll. Sista lektionen på dagen är alltid sista lektionen på dagen så visst är eleverna trötta och lite smågnälliga men hade en härlig klass idag så det smittade av sig på mig :) Imorgon blir det cirkelfys med idottstrean så det ska bli riktigt skoj.
Nej tyvärr har tiden inte räckt till riktigt i eftermiddag för vi har har spenderat tiden  på Stadium, Maxi, Biltema och hos Maxens extrafamilj så nu ikväll väntar lite plugg! Plugga bör man annars dör man :P

Sitter och tittar på bone söker fru nu och njae det är inte så jättespännande i år men Ann-Katrin gör hela programmet hihi :D  Ni som kollar, vad tycker ni?



tänk...

... vad mycket man ska få vara med om innan man trillar av pinnen! Kan inte berätta här exat vad som har hänt för jag tycker att det är så fruktansvärt dumt att jag inte ens vill lägga energi på att fösöka förklara det med ord.

Sista dagarna på praktiken släpar sig sakta sakta framåt. Imorgon är det dags för mig att hålla koordination igen och det känns väl sådär. Förra lektionen var organiserat kaos så det kan ju bara bli bättre :p

Tycker att jag aldrig har förberett mig så mycket inför lektionerna någonsin men ändå blir det inte som jag har tänkt mig. Dessutom går min negativitet ut över alla runt omkring mig så jag måste verkligen skärpa till mig om det ska bli någonting av den här vfu-perioden över huvud taget. Så på med leendet och clownnäsan, Söderport here I come!!!




Nya tag

Denna veckan har startat helt hemskt dåligt så i eftermiddag ska jag lägga mig på andra sidan och sova någon timme så jag vaknar på rätt sida nästa gång och gör det bästa av veckan. Hejja mig :)

Bedömning

Haft bedömning nu i fredags och allt gick jättebra! Vår lärare var ute och både han och jag var jättenöjda. Jag höll i en föreläsning om ergonomi i nästan 45min så det var inte en helt lätt lektion så det kändes extra viktigt att det blev så bra. Fick veta mitt i praktiken att den ena handledaren (David) inte ska vara hadledare mer, känns inte alls särskillt bra faktiskt. Men vad gör man...

När bedömningen var slut så skulle min handledare på skolan bedöma mig och han var också nöjd. Sen fick jag kritik som vanligt och så säger han. Jo det är det där med perfektion och proffession. Jag har tänkt på något med Mimmi som har med stil att göra. Så frågar han den andra lärarkandidaten om hon också har sett något fel med min stil och mina kläder/utseende. Så var tanken att hon skulle peka ut vad som var fel. Hon hade ju inte tänkt på något och inte jag heller så vi satt som frågetecken. Så säger han, jo du har för mycket häng på dina byxor!!!!. Han tyckte alltså att en tjej ska ha byxor som sitter tight!!!! Å vad arg jag blir!!!! Okej om jag hade visat rumpan eller inte varit hel och ren men jag känner faktiskt mig kränkt när någon påpekar sånna saker! Dessutom sa han det till min bedömande lärare!!!! Som tur var så delade de två inte den åsikten så som läraren sa praktiken är till för att man ska ta med sig det man tyckte var bra och strunta i det som man inte har nytta av!


Tävling





Student som man är så hade ju detta inte varit helt fel !

Helt slut

Snacka om att helgerna är vädbehövliga. Denna helgen fick jag chans att samla krafter igen men det är nästan hemskt vad det går snabbt! Två dagar denna vackan jobbar jag till nio. Först 7:30 - 16 på praktiken sen 16-21 på jobbet. Tuffa tider jao tack. Praktiken denna perioden känns sådär- Tycker jag är lite svtrubbad och kanske lite gnällig men detta är nog första praktiken som jag inte känner att jag lär mig väldigt mycket. Det är ganska avslaget liksom, nej jag tror högstadiet är mer min grej ändå med lite mer liv och rörelse.

Har fått en diskmaskin så nu slipper vi i alla fall diska allt för hand, det känns bra för vi har inga krafter på kvällarna sitter med varsin dator och pluggar efter 23 kan det bli lite tv tid men oftast är ögonlocken alldeles för tunga då.

Nu ska jag vila bort dagens huvudvärk :( så jag är redo för träningen ikväll :)

äppelpaj

Ikväll har jag och Fredrik gjort piroger. Vi fyllde dem med lite av varje som vi hade hemma så det blev både billigt och väldigt väldigt gott. Till efterrätt blev det denna smaskiga pajen med äpplen från Fredriks föräldrar. Supergott blev det om ni ville veta :P Till pajen blev det te från teapot superonsdagslyx alltså ;) Det behövde jag för att kunna slappna av inför morgondagens lektion i musik och rörelse :)



Nu har jag övat på linedance som vi ska hålla imorgon - Tänk va man kan vara ringrostig :P

En härlig höstdag



Idag bjuder jag på en underbar bild på Max och hans favorit när han nyss har badat i poolen :) Hösten smyger sig sakta på och jag tycker det är så roligt att titta tillbaka på sommarens händelser då. Jag tror att Rinkaby längtar ganska så mycket efter lillen nu så vi får väl se om vi inte kan få till en träff snart :P

Utvärdering av praktiken idag: Hade min första lektion själv och det kändes helt ok. A-hallen i sporthallen är ännu större när man står på planen och ska ha hand om 25 svettiga tonåringar än vad den är när man sitter på läktaren och hejjar fram IFK kan jag lova. Så pondusen testades, röstnivån höjdes och så också Mimmis Ego efter dagens pass som genomfördes med ett lyckat resultat trots att förutsättningarna ändrades helt inför passet :)


praktiken har startat



Här ligger min lilla sötnos på hallgolvet. Igår var vi Helsingborg och köpte en
bilbur till honom. Den verkar jätebra så vi är helnöjda :)
Idag började första dagen på praktiken och just nu har jag lunch. Kändes helt okej där idag
tror att det kommer bli en jättebra praktik. I eftermiddag har vi 3 timmar med
riksgymnasiet och på onsdag blir första dagen som jag håller i ett pass ensam.
Visst är det lite pirrigt fortfarande men hoppas det fixar sig.
Har dessutom lite smått panik över alla andra grejer som ska göras under praktiken.
Typ: uppsats, VFU-uppgifter, aerobicprogram och annat smått och gott.


sova

Kan inte sova, kan liksom inte slappna av riktigt.
Sovit dåligt närmsta dagarna... Kanske för att praktiken närmar sig.
Kanske för att jag börjar komma in i mitt nya jobb. Kanske för att jag har 1miljon saker i skolan som ska bli godkända innan januari är slut. Kanske för att jag har så höga krav på mig själv att jag pressar mig själv för hårt. Kanske kanske inte?

Tar gärna emot förslag på hur man varvar ner, slappnar av och släpper tankarna på alla måsten.


Hemma igen!

Så efter en helt fantastisk vecka i solen har vi landat i ett iskallt Sverige. Sammanfattningsvis god mat, trevliga människor, 27 grader i vattnet, sol varje dag, rent och fräsht hotell, kristallklart vatten, 30-36 grader varje dag, massor av shopping . Ja vad mer ska jag säga... här kommer det i bilder :)


RSS 2.0