Stressigt värre

Nu var det längesen jag uppdaterade bloggen. Jag har inte glömt bort er, bara det att plugget tar upp all min lediga tid. Samtidigt som jag febrilt leter jobb över sommaren. Tänk inte ens äldreboendena vill ha mig, vad gör man?

Idag är jag och Max lediga och ska bara ta det lugnt hela dagen, gå en långpromenad om en stund och sen blir den pasta carbonara till middag, mums.

En dag i livet

Mimmi mitt upp i livet, ja det kan man ju lugnt säga. Vi var över 30% som inte klarade tentan, känns ganska tungt men men. Dubbla hyror står och pisakar mig i ruggen de närmsta två månaderna. Någon som vet hur man trollar fram 13000 till hyra när man har 14000 i total inkomst? Ush det känns inte bra alls, hade jag vetat att jag inte skulle få någon form av ersättning för allt som hänt så hade jag ju inte skaffat en ny lägenhet. Försöker jobba som en galning varje ledig minut utan att sabba skolan men hur lätt är det. Nej Mimmi är nära att gå in i väggen, inget sommarjobb heller.

Tufft med så mycket att fundera på. Skönt att familjen och alla vänner mår bra och är friska så jag inte oroar mig för det. Har inte hört något på länge från Åke heller så jag hoppas att det är som vanligt och inte går på fel håll. I helgen är det prisutdelning för hallandsserien och jag ska särskjuta om guldet mot Anna Normann.

På söndag är det första slappedagen på länge och som jag ska NJUTA!

Idre fjäll 2009

Nu har jag kommit hem efter en underbar klassresa i Idre. Jag har träffat vänner för livet och åkt så mycket skidor att hela kroppen värker, men de var det värt!  Resan tog oss 13 timmar både dit och hem och igår vill jag lova att jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette. Fick testa på att åka snowboard en dag, något som visade sig vara ganska så svårt men väldigt kul!

Åkte svarta backar i Sverige för första gången och jag blev faktiskt förvånad över att de visade sig vara jämnlika med de röda i Norge, Oppdahl har jag varit i tidigare för er som inte vet.
Här är ett smakprov på en av de svarta backarna. Dock testade jag aldrig chocken på grund av de otroligt kassa vädret (kanske tur det då jag till sist kom hem både hel och ren då resan avslutades med bubbelbad och bastu).


Fler bilder kommer och jag ska berätta mer om resan framöver, håll utkik!

Idag har jag förresten jobbat igen, visserligen med en fruktansvärd förkylning och ont i nacken men med en massa busiga ungar blir humöret snabbt på topp igen. Nu ska jag vila ett tag så blir det tacos senare ikväll...

RSS 2.0