Jag klarade tentan

Yes där satt den!
Alltså slipper jag göra omtenetan i muskelfysiologi och ett riktigt bra resultat också. 13 av 29  i klassen blev underkända så jag är mer än nöjd med min prestation. Nu kan jag fokusera fullt ut på den svåra tentan som kommer i mitten av juni.

Paddlingen var jätterolig. Vi utgick från Olofström och paddlade därifrån måndag till onsdag. På nätterna sov vi i egentillverkade vindskydd som visade sig tåla vatten (dock inte alla men vårt). På kvällarna grillade vi och hade det mysigt. Idag är jag helt slut. Jag ock Max har legat i soffan hela förmiddagen och bara haft det bra.
I helgen kommer Becca och vi ska ha så skoj, prata massa tjejsnack och vara i stallet med Pysen.
 

Njuter

En påse estrella soucreme and onion, tripple pepper dipp, cola och tv kan det bli bättre :P
Om en och en halv timme ska jag och Carolin till stallet och Pyssla om min "sköthäst" Pysen. Jag ska rida honom ca 2ggr/vecka nu fram till sommarlovet och förstätta till hösten. Jag rider bara honom så jag jobbar inte i stallet eller så även om jag självklart pysslar lite när jag ändå är där. Tanken är att han ska komma igång igen efter att ha varit sjuk och bivit illa behandlad.

Jag vilar mig i form inför morgondagen som bjuder på paddling längs Raslången med klassen. Tre långa dagar ska vi vara ute och onsdagskvällen slutar med middag och champions league -final på pub Banken.

Måste ju säga att det känns gaska kontigt att i stort sätt inte göra något vettigt på fyra hela dagar men jag tror att jag har samlat kraft av det också. Jag börjar jobba redan den 8:e juni och den 13:e ligger en omtenta. Har jag riktig otur så har jag en omtenta till i juli eller augusti men det får jag ta tag i sen då i så fall.

Nu ska jag och Max gå en långpromenad i solen.

Äntligen lite ledigt

Nej ledig är man väl aldrig från högskolan men jag har tagit mig friheten att slappa i hela två dagar!
Jätteskönt!

Igår var jag, Fredrik och Max i Rinkaby och hälsade på Carolas kompis Marie och hennes familj. En väldigt söt liten bebis hade de och en liten flicka som heter Rebecka som va så himla söt också :) Men det är lagom att hälsa på sådär emellanåt, egena barn får vänta ett par år minst haha.

Var i stallet också och hälsade på lilla Pysen som jag kommer att rida ett par år framöver är tanken i alla fall. Han va jättemysig, tror vi kommer ha många trevliga stunder i skogen han och jag. Är det någon som är sugen på att följa med så säg bara till :)

Tentan gick sådär faktiskt. Tror att det kan ha blivit en omtenta till men men så är livet. Från måndag blir det paddling längs raslången i tre dagar, ska bli väldigt roligt. Man kommer alltid lite närmare varandra i klassen när man är iväg så. Denna gången ska vi sova i andra gruppe rockså så man får lära känna några nya.  Håll nu tummarna för kanonväder!


Bjuder på en bild på mamma och Max

Kram

Tentadags!

Plugg, ja så kan jag summera denna dagen hittills och de resterande vakna timmarna detta dygnet. Det är ju värre att plugga än att ha ett heltidsjobb! När det dessutom är helt ointressant och jag inte kommer ha någon som helst användning för det så känns det ännu mer meningslöst. Eller kanske är ni sugna på att svara på frågor som : vilken funktion har det glatta endoplasmatiska retikulumet eller Nämn 4 viktiga funktioner som cellmembranet har!










Nej tacka vet jag sommarlov och semester!

Menjobbigt är det att det är massa annat gnabb runt omkring i livet just nu och det gör ju inte det hela mycket lättare. Jag, Fredrik och Max har det bra och tar hand om varandra i alla fall och det är viktigast för mig!

 

Ännu en dag i solens tecken!

Hej! Jag har inte glömt er, bara det att skolan upptar all min vakna tid! 2 tentor kvar innan sommaren + paddling i 3 dagar + redovisad lektion + allt annat *suck*

Närmaste tentan ligger på fredag och dagen kommer att spenderas i bibloteket.

Bjuder på en mysbild på mina två käraste



RSS 2.0