En dag i livet

Nu ska vi snart ta oss in till marinfestivalen som i år vekar bli en fullständig katastrof, inte på grund av vädret utan på grund av att kommunen sparar in så mycket att de inte hade vett att ta hit en enda bra artist. Eller vad sägs om barbados och svamp bob fyrkant? Enastående va? Nej men vi beslutade oss för att ge det en chans trots allt.

I helgen hade vi släktträff i Stehag och som vanligt var det skoj att träffa alla igen. Tyvärr glömdes nästan min födelsedag bort (som valigt för att ingen tror att jag fyllt mer än fem) men pappas syster Agneta hade minsann inte glömt så jag fick mina 4 hurra ändå :)  Roligt att träffa Claes och Sandra igen och få lite inspiration om framtiden ;) de är så sällan de kommer på träffarna så därför var det extra kul.

Nu är Max hemma hos oss igen och busar massor med Teddie!

Imorgon är det förresten exakt två veckor kvar till vi åker hit...

Gustavsvik

En jättemysig dag med spa på Gustavsviks upplevelsebad. Det blev hela 5 timmar med avkoppling inomhus och utomhus i relaxavdelningen. Värmerum, bubbelpool, bastu, massage och massa annat mysigt.
 Sedan kom vi ut helt uppfriskade och avslutade dagen med 2rätters middag inne i city.

Nu ligger vi på hotellet helt utslagna och slappar,  tittar på TV och läser. Förkylningen gör sig påmind om och om igen tyvärr men jag kämpar på så gott det går.

Imorgon blir det lunch på stan och shopping för de sista kronorna vi har kvar. Sedan väntar 1klass X2000 och full fart mot Halmstad och Pilkington kl 06:00 på måndag morgon. Hej och hå nya friska tag!



Dag 2

Det blev inget med brunnsparken haha. Det var stängt så vi åkte taxi framoch tillbaka helt i onödan.Iställer blev det varsin drink på peachés. Vi åt tapas på kvällen på en spansk resaturang, chorizo, allbóndigas, jätteräkor, calamataoliver, manchégo (spansk ost),  musslor, kycklingfilé, bläckfisk, champinjoner i vitlök, baguettar med 3 olika dippsåser och lite annat småplock. Det ni!

Idag blir det alltså upplevelsebadet, vidare info kommer framåt kvällen!



Kram kram


Jag saknar min lille Max


Örebro

Hej!

Nu har vi kommit fram och det är kväll dag 1. Dagen började med att mamma glömde resväskan inne i väntsalen i Halmstad. Som tur var hann hon springa tillbaka och hämta den innan tåget gick haha. När vi kom fram hittade vi ett jättemysigt fikaställe och åt skaldjurssallad. Ikväll ska vi ut på stan och sen till Brunnsparken där det är liveband ikväll. Solen har visat sig hela dagen och hotellet var jättefint. Trevliga människor, mysig stad ja allt är perfekt förutom att Fredrik har smittat mig med sin förkylning. 

Imorgon ska vi gå på gustavsviksbadet som är en stor badanläggning med både ute och inomhusbad och spaavdelningar av olika slag, sen blir det middag på slottet och på söndag har vi en hel shoppingdag sen går tåget hem. Det är rea överallt nu med så jag njuter för fullt. Fredrik kommer bli så överraskad när jag kommer hem med mina nya fina kläder hihi







Göteborgsresan

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Göteborg. Vädret var lite halvkass och vi spenderade mycket pengar men det var det värt, nu har vi äntligen fått lite tid för varandra efter allt tufft jobb :) 

Vi shoppade och var på Liseberg, åt massa god mat och bara slappade, vi bodde på en båt och det var ganska mysigt att komma ifrån storstadsljuden framåt kvällen när vi tog en drink i hotellets bar.

Nu är vi hemma igen och Max är nyklippt och fin! Fredrik är jätteförkyld och har varit hemma från jobbet i 2 dagar nu. Imorgon förmiddag kör han till Kristianstad för att fira pappa-Micke (vi säger inte hur gammal han blir haha ;))

I helgen ska jag och mamma till Örebro och ha en weekend tillsammans, roligt nu när jag har bott hemifrån ett helt år. Vi ska åka tåg upp och sen bo på hotell i två nätter. Fredrik ska jobba men på fredagen ska vi fira honom innan han åker till jobbet.

Nu ska jag ut i solen och njuta efter en tuf dag på Pilkington!

Yes

Ibland får man helt enkelt glädjas över små saker i livet och det gör jag idag, för igår fick jag nämligen veta att jag klarade den sista tentan och därmed kan jag också få ett betyg i denna kursen!
Carolin klarade uppkörningen vilket var fantasktiskt kul!!! GRATTIS

Så till de dåliga nyheterna

Jag körde hem från jobbet, märkte inte att jag körde på en spik så jag fick punka och var tvungen att köpa ett nytt däck för 700spänn, grattis till mig :(
När jag fått veta det så ringde vaktmästaren från ABK där vi hyr lägenhet och berättade att vi haft inbrott i källaren. Vet ännu inte om något saknas men det mesta såg orört ut i alla fall. Tack Mamma Mia och Pappa Micke för all hjälp!

Men men efter regn så kommer solsken som man säger men som visserligen inte passar in med senaste veckornas väder men ändå :P


Annars har vi det bra och ikväll ser det ut att bli picknick



Kram



RSS 2.0