1år

Imorgon är det exakt ett år sedan min älskade morfar flyttade upp till himlen. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant.


"1:årsdagen känns som en märklig dag, det känns om du dog igår...
men jag hoppas du har det bra i drömmarnas land
och att vi möts igen en vacker dag"






Jag saknar dig varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund men hur mycket jag än önskar och vad jag än gör så kommer du aldrig mer tillbaka...varför? Jag sa alltid att jag aldrg skulle klara mig utan dig och det gör jag inte heller. Ett helt år har gått och jag är fortfarande lika ledsen.

Det finns inga ord, det finns bara tårar...






En helg i Halmstad

Så äntligen fick vi tid över att åka till Halmstad en helg. Visserligen har vi pluggat mycket här men känns ändå bra att komma hem en stund ibland. Nu i eftermiddags var vi hos farmor och igår kväll var vi och åt på Fridolfs, jag åt lammrygg och det var rikgigt gott!

Ikväll ska vi en sväng hem till Freddi och Becca där vi ska se lite film och lite så, ska bli jättekul. Tyvärr är jag ju trött som vanligt och att man dessutom får sova en timme mindre inatt gör ju inte saken bättre!


fortsättning

Dagen slutade inte där, på kvällen kom fredriks fräldrar hit med tre presenter. Jag öppnade dem redan innan vi hade hunnit äta klart. Fick en tröja (som passade perfekt) en bok och av Carolin fick jag en jättefin ängel i ett halsband. :) Ska tänka på min morfar när jag bär den. Tack så mycket alla tre.
På tal om morfar så kändes det väldigt onstigt att fira första födelsedagen i mitt liv utan honom. Det har snart gått exakt ett år sedan han dog och jag kan fortfarade inte tänka på honom utan att jag blir ledsen. Undrar hur länge det ska vara så?
På finalen förra helgen tänkte jag på hur stolt han brukade vara när jag sköt bra. Han finns alltid med mig men än så länge har jag svårt att se tillbaka på de ljusa minnena utan att bli ledsen. Men det ska väl ta sin tid antar jag...


Idag blir det städning och tvätt plus att jag ska skriva en stor del av min uppsats och ikväll är det föreningsmästerskap så dagen är fullspäckad!






Min dag!

Jaha då har man fyllt 21 år, tänka sig lilla mimmi så gammal :P Nej ska jag vara ärlig trivs jag rätt bra i denna åldern också och känner mig inte speciellt mycket äldre än igår faktiskt.
Dagen började kl 06:18 när mamma och pappa ringde och sjöng för mig <3 jättefint och en kul start på dagen. Kl 6:20 kom Fredrik och Max intågandes med skönsång och finfina presenter. Bland annat ett presentkort  på picknick för 2 från köttessen och tio fina rosor! Några timmar senare ringde interflora och bokade tid för att komma med blommor (till mig!!!) hihi de va jättekul och sååå vackra blommor som visade sig komma från Carola och Niklas <3

Sen var det dags för skola och seminarium till klockan två. När jag genomlidit detta visade det sig snart att ett paket väntade på mig innan för dörren där hemma. Inuti fanns ett jättesött kort på en katt och två kycklingar med texten "lycka är att behövas". I paketet fanmns också två små söta handledsvärmare som Sylvi gjort till mig som passade perfekt och jag blev också bortskämd med en peng :D Tack så mycket Sylvi och Ivar jag blev jätteglad!!! (Jag försöker ringa igen ikväll).


Klockan halv fem ska jag gå på massage  för mitt presentkort som jag har sparat väldigt länge som jag har fått av Carola och Niklas. Som jag ska njuta!!!


Ikväll har min söta pojkvän lovat att laga min önskemiddag :) fläskfilé och potatisgratäng MUMS!

En skyttehelg i Eskilstuna

Nu har jag kommit hem igen efter en helg full av skytte.
Fem timmar lite drygt tog det att åka upp till Eskilstuna. Ett härligt gäng bestående av Ida, pappa och mig. Mysigt hotell mitt i stan hade vi och att starta en skyttedag med hotellfrukost är ju en bra början på en tävlingsdag. Jag hade bra känsla redan från start men tyvärr tappade jag lite för många poäng i sutet så ett kanonresultat byttes mot ett helt okej resultat på 391p av 400. Det resulterade i en andraplats i finalen. Tyvärr stämde inte allt där så jag slutade med bronspengen runt halsen bara 0,5p från silver.
Ida hade en dålig dag så för henne gick det inte riktigt lika bra men vi hade väldigt roligt ändå och som en liten tjej sa till mig på träningen i osdags "det viktigaste är inte att vinna det är att man har roligt!"

Idag ska jag slappa hela dagen och visserligen jobba lite med skolarbetet men det blir från soffan :)

???

Jag har rekordmånga läsare just nu men inga kommentarer.
Vad beror detta på?

Ikväll är det i alla fall bänkat för svenska hollywoodfruar, ska bli skoj att de startar igen!

Bättre dag på praktiken idag och imorgon är det dags för brandskyddsdag.
:)


Nya friska tag

Så var det snart dags för en ny arbetsvecka och vi ska hålla egna lektioner ännu mer nu än förra veckan. Jag ska ändra mitt arbetssätt inför nästa vecka och låta mina två kollegor ta lite större plats. Jag ska ju inte behöva vara polis medan de undervisar i ämnet. Nej nu ä det dags för ombytta roller. Men hur ska jag kunna stå framför alla och prata när de inte lyssnar på mig utan att säga ifrån? Nej den taktiken fungerar nog inte om jag tänker efter så ja de får väl bli som det blir.

Dagen började idag kl 7 med tvätt. I denna fastigheten går det inte att få en tvättid så det är därför.
Fredrik har ont i ryggen + att han har massor av plugg mendan jag också har plugg men mer i huvudet, inspiration inför kommande lektioner. Så dagen har ju inte de bästa förutsätningarna men vi får göra det bästa av den helt enkelt.

I eftermiddag blir det en tur till ikea och inhandla ett nytt vardagsrumsbord förhoppningsvis!

Är så arg

På små barnsliga ungar som inte har någon respekt alls för vuxna och som inte fattar att de är i skolan för att lära sig något. Eleverna gör precis som de vill, på 3 dagar kan jag säga att de allra flesta inte lärt sig någonting. De har inte ens pennor och papper med sig till lektionerna!
Visst vissa är jätteduktiga det är inte det jag menar.
Men att behandla läraren som att de som den säger bara är luft och prata rakt ut hela tiden om annat samtidigt som läraren försöker ha lektion och ingen reagerar, ingen säger till dem. Hallå ska det vara såhär?


Nej nu tar jag helg!

Dag 1

Ja så sparkade vi igång praktiken dag 1. Hade årskurs 6 idag , läxförhör  i NO. Läraren hade problem med att ens få alla elever att skriva provet. Flera som läst på men som inte "pallade" skriva för attd e "sket väl i det". Jag sger inget så har jag inte sagt något men vad jag tänker är något helt annat...
Imorgon ska vi hålla i lektionen ochh introducera djurtemat. Får de hur det går.

Efter skolan idag var jag och Fredrik på skyttet med Ida och Thomas. V tränade drygt 60 skott och både jag och geväret är på topp, härligt att det funkar igen!

Nu blir det TV och sen tidigt i säng (håll tummarna för att huvudvärken är borta imorgon)


Max - jag saknar dig

Blev så ledsamt i lördags när jag skulle åka iväg och visste att jag inte skulle få se min lilla älskling på länge. Men sen påminde jag mig själv om att han faktiskt bara är i Rinkaby och det är inte så långt dit. Jag vet ju att han älskar att vara där men ändå saknar jag honom sååå mycket. Men vad gör man när man ska ha praktik och tävlingar varje helg i 3 veckor? Får ta igen det i sommar när vi ska vara i Halmstad och jobba.

Ikväll blir det tidigt i säng för 06:15 ska jag åka till tåget. Trött kommer jag att vara det är en sak som är säker i alla fall. Nu blir det minisemlor som mamma har bakat :)



Mina favoriter!


Min Halmstadfavorit!

RSS 2.0