Ont i magen

Vaknade klockan tre av att jag hade så ont i magen att jag inte visste var jag skulle bli av, sen dess har jag knappt sovit och ligger förtfarande i sängen och kan knappt röra mig..
Jag som aldrig brukar ha ont  magen :(

Plugga skulle jag göra idag men just nu ser det mörkt ut, blir nog sängen resten av dagen för min del. Hoppas bara jag kan ta mig till skyttet så jag slippen ringa in någon annan :-S

Hoppas ni andra har en bra dag.
Kram

Läsa skönlitteratur

Jag fick tillstånd att åka hem lite tidigare från träningen idag så efter att ha gått en promenad med lille Max nu sitter jag är med min skönlitterära bok om förståelse för andra kulturer.

Har haft väldigt ont i axlar och rygg senaste veckan så jag fundrara på om jag skulle plocka fram spikmattan ikväll. Tyvärr blir det u lite otäcka märken efter den, men om det ska vara så eller om det beror på min koagulationsrubbning är ju en annan historia :P


Så här snygg blir min rygg efter 15 min spikmattstortyr :P


Så var det tisdag...

och dags för veckans första och sista skoldag, iofs har jag fullt upp med att skriva och läsa hemma så det är inte lugnt på de viset men det är ju i alla fall enda dagen man behöver sätta sig på cykeln i motvind för att höra på föreläsning :)
Igår skrev jag en ny artikel till Skyttetidningen så ni får hålla ögonen öppna framöver!
Ikväll ska jag äntligen få gå på skytteträning, har ju inte hunnit på grund av jobbet innan så de ska bli kul men tyvärr är jag ledare idag så det blir väl inte mycket skytte för min del men på torsdag ska jag se till att skjuta lite själv också, har jag nu stannat i Kristianstad 2 dagar extra för att vara ledare så ska jag minsann se till att få skjuta om så bara några skott i slutet av träningen.

Men nu dags för föreläsning alltså...

Äntligen måndag



För alla som deppar över att måndagen är här igen.

Själv ska jag ha en ledig dag och möjligtvis plugga lite, skriva ett reportage och lite
annat som inte är väldigt ansträngande!

Jobbdagen igår flöt på bra och nästa pass blir alltså på söndag om en vecka.

Ha nu en bra måndag och njut av vårsolen!

Shopping

Idag har jag och Fredrik varit i stan nästan hela dagen. Vi startade med frukostbuffé på en restaurang på södertorg och sen blev det shopping för hela slanten. Så nu har vi fyllt på vårgarderoben! :)

Kul att man kan unna sig lite fina kläder nu när man jobbar.


Allt är inte från idag för några är från Halmstad när jag var där sist men
kul med så många kassar :)


Nu ska jag ägna eftermiddagen åt plugg...

En ledig dag

Fast med plugg men utan jobb så det känns ändå lite ledigt. Skööönt!!!!!
Jag ska läsa populärkultur idag och det känns faktiskt ganska okej :)

Fredrik och hans klasskompis sitter här hemma och pluggar så jag försöker smyga runt här i lägenheten som en liten mus, fast jag e nog inte så duktig på det hihi.


Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och käka god mat. Mums!!!


Imrogon blir det restaurangbesök för ett presentkort vi fick i julklapp. Ska blir riktgt mysigt. Två dagars ledigt för mig alltså!



Är det bara jag...

... som inte gillar chili con carne?

Det finns inte mycket som Mimmi Stehn inte tycker om i matväg (förutom fiskbullar, sniglar och annan märklig "mat")
men just chili con carne är något som djävulen skänkt vår planet.
Vem kom bara på tanken att lägga bönor i köttfärssåsen och byta
pastan mot ris? Hallow liksom vakna!!!!

Kanske just du har den godaste chili con carnen som du kan bjuda mig på och få mig att ändra mig???

Upp till bevis




En bra dag

Hemkommen nu efter en bra dag på jobbet.

Annars har jag varit i skolan idag på föreläsning och därefter åkte jag hem för att plugga hemma. Kändes helt okej faktiskt även om jag inte fick jättemycket gjort så hann jag börja spåna lite på uppsatsen som jag och josse ska skriva om några veckor.

Har fortfarande inte hört något från sommarjobbet så vo får se hur det blir. Börjar känna mig lite smått orolig nu men vi får hoppas at allt går vägen!!!!


Veckan ser ut att bli rolig annars. På lördag kväll ska jag och Fredrik ha mys på en restaurang i stan. Behöver vi verkligen efter två intensiva veckor med lite för lite tid för varandra.



Konstigt rörigt inlägg men hoppas ni förstår lite av det i alla fall.


Nu blir det skumbad!

Kick off

Hemma igen efter en lyckad dag på skjutbanan. Vi har haft kick off för ungdomarna i Halmstad/snöstorp och Christianstad. Hade roliga tävlingar och grillning och fick många glädjande kommentarer efteråt. Det är det som gör att man vill arrangera sånna saker.

Vi hade till och med vädrets makter på vår sida :)



Bullbak

Jag ser bullar, bullar, bullar överallt!!!!


En mysig morgon

Idag var det inte klockan som väckte mig utan en annan liten filur som ville att jag skulle gå upp. Två tassar på ryggen och en puss på örat räckte för att få mig på gott humör trots att klockan bara var 06:30 denna lördagsmorgon. Gissa vem som väckte mig (ledtråd: inte Fredrik).

Idag är jag helt ledig men i eftermiddag ska jag inta soffan och plugga lite. Jag känner att jag behöver vila upp mig riktigt nu när jag ska jobba och plugga dubbelt hela nästa vecka. Jag måste ju gå brevid för att lära mig men visst är det tufft att vara i skolan först och sen jobba men de fixar jag en vecka till.

Ledsen att jag har varit dålig på att höra av mig till mina vänner men det har inte funnits tid denna veckan, jag lovar höra av mig så fort schemat inte är fullspäckat med jobb längre!



Mitt <3




Härlig dag

När jag slutat jobbet kl 20:00 igår åkte jag och Fredrik till Maxi för att handla. Trötta som vi var så glömde vi hälften men frukost fick vi med oss i alla fall.
Snart kommer lilla Max hem igen och det ska bli riktigt roligt för jag har saknat honom så himla mycket!
Vi ska gå en riktigt lång runda idag för både han och jag njuter av solen som äntligen har börjat tina upp vår sida av jordklotet. (Att det ska komma snö lite längre norrut idag bryr vi oss inte om)

Annars ser dagen ut som vanligt med lite plugg och lite jobb :) Kul men tufft.


Nu ska jag vara en soffpotatis någon timme :)


Njut av vårsolen idag, oavsett om det är genom förstret eller ute så mår vi alla bra av lite solljus!!!!!




Mina favoriter <3

Fullt upp

Andra dagen på jobbet idag.
Igår gick det bra, kändes som att jag har mycket att lära men att det kommer funka bara man har hjärtat på rätta stället, och det har ju jag? :)

Nu ska jag och älskling äta frukost för att senare ta en cykeltur ner till högskolan för heldagsföreläsning + seminarium.  Har skrivit en artikel om populärkultur och pedagogik som vi ska redovisa i grupper.

En 12-timmars arbetsdag på schemat idag alltså (minst).

*puh*

ojoj

oj va pirrig jag är nu, hoppas det försvinner under cykelturen!!

Första dagen på nya jobbet!

Jag ska gå på introduktion idag på ett nytt jobb som jag har fått som personlig assistent. Så om allt funkar kommer jag att jobba söndag eftermiddag framöver på ett fast schema. Känns jättekul och spännande så nu får ni hålla tummarna för att allt går vägen!

Annars står det plugg på schemat idag. Jag ska skriva en artikel om populärkultur/mångkultur och lärarens förhållningssätt till detta. Jippie :P

Nu blir det långpromenad med lille max i solskenet...



Bjuder på en härlig vårbild på Teddie från -09

Äntligen Fredag

Nu tar jag helg!!!!

Nu är det snart klart

Ja moment fyra börjar ta slut och även om examinationen idag gick fruktansvärt dåligt så börjar den skriftliga delen ta form. Jag blev jättenervös idag på den muntliga delen och tungan fastnade i halsen på mig samtidigt som det flög grodor ur munnen så ni kan ju räkna ut själva hur de resultatet blev. Men förhoppningsvis räcker det till ändå.

Ikväll kommer Becca och vi ska gå och käka på den grekiska restauragen "Den lilla tavernan" de ska bli jättemysigt. Det blir min födelsedagspresent till henne och jag kan skriva det är för hennes internet är trasigt hihi ;) annars är det en överraskning.

I helgen bär det av till Halmstad, ska bli jätteskönt för nu skaknar jag dem därhemma. Ska försöka träffa allihop när jag är hemma en lite lägre stund för en gångs skull. Till sommaren blir det ju en längre period men tills dess känns det kul att komma hem och hälsa på emellanåt. Max blir nog kvar i Rinkaby för Ingrid tittade med stora ögon på mig och sa att han kaaaanske skulle få stanna där så vem kan motstå det. Han älskar verkligen att vara där så det blir säkert riktigt bra!



Bästa kompisarna!


Inte så roligt

Nej tyvärr blir mina inlägg de närmaste dagarna inte så roliga eftersom jag har mitt tunga arbete att göra. Imorgon är det alltså muntligt och det känns sådär. Tycker det är väldigt svårt att bilda sig en uppfattning kring betygssättning när jag endast varit ute 10 veckor totalt på praktik under mina 4 terminer. Dessutom har jag aldrig fått delta vid någon form av bedömning så jag får stötta mig på litteraturen. Ska försöka fixa till dagen idag så att det inte blir 15timmar plugg som igår (kändes dets om) utan mer som en normal arbetsdag.

Fick med mig Mikaela till stallet igår och de tyckte Pysen var jättemysigt. Två tjejer som pysslade om honom :)

Dagen idag bjuder på (förutom plugg) middag, lite tv om några promenader i den skäna vårsolen.

Nu blir det frukost!



Någon mer än jag som längtar efter sommarens röda guld?

Pluggdag

Ja idag har jag haft en riktig pluggdag. Klockan 8 hångde jag på låset för att få tag i böcker från biblioteket till muntlug examination moment fyra. Har haft böckerna hela dagen nu och kommit en bra bit. Känns som att man trots allt ska utgå från LPO (läroplanen) när det gäller betygssättning.
Ikväll ska jag unna mig några timmar i stallet och förhoppningsvis får jag sällskap av Mikaela. Innan dess blir det kotlett med haselbackspotatis och en god sallad :)


Dags för påsk

Nu har jag varit frånvarande ett litet tag mest på grund av skola men också en del skytte. Vi har skjutit 24-timmars utmaningen fre-lördag och jag var helt slut när jag kom hem. Jag vann för 4:e året i rad och sköt riktigt riktigt bra så det var skönt! Nu har jag gjort mig iordning för påskmiddag hos Ingris och Rolf. Frderik står och stryker sin skjorta medan jag bloggar och tar det lite lugnt.
Så här blev jag när jag va klar (bild direkt från badrummet :)



Glad påsk till er alla!

RSS 2.0