Lite konstigt

Hej!
De förra inlägget kom inte in av någon konstig anledning.

Ikväll var jag coh gubben på bio istället för att gå på klassfesten. Känner man sig inte välkommen så kan man lika väl strunta i det, så resonerade i alla fall jag och Lisa i eftermiddags. Bättre att ha trevligt med det som gillar en istället för att försöka bli poppis bland de som måste höras och synas hela  tiden för att få bekräftelse.

Ska bli så roligt med skidresan, kanske kan vi få lite bättre sammanhållning då och om inte annat så blir det säkert en härlig upplevelse. Det är alltid skoj att åka iväg på en resa :) Bussresan upp känns lite sådär måste jag säga men det får gå hur som helst.

Lägenhetens inflyttningsdatum blir den 1 april och då mina vänner blir det strax inflyttningsfest :)

Men nu.... god natt

SOL

Idag har solen varit framme hela dagen i Kristianstad. Vi har varit i Rinkaby och Max har fått springa utan koppel.
Nu sitter jag här i soffan och känner mig så himla trött.

Imorgon ska jag formodligen på klassfest, hoppas det blir kul :) Håller på att tänka igenom hur mycket jag ska ha med mig på skidresan och vad jag ska ha med mig. Känns som att det är hur mycket som helst haha. Längtar lite nu faktiskt, alla pratar om det och så.

Har nyss ätit tacos så nu ska jag ta en varm dusch och krypa ner under täcket och se film mysigt mysigt :)


Trött

Idag är det jättemycket snö i Halmstad som tyvärr har blivit till slask. Då sätter jag mig framför datorn och går in på fritidsresor.se för att drömma mig bort till solen och värmen. Vi ska resa till sommaren och vila upp oss efter skolan och jobbet. Det ska bli härligt, undrar bara var jobbet blir...
Ska söka på Perssons i Halmstad nu och se vad det kan ge, där har jag vissa kontakter.

Men innan sommaren ska jag ju faktiskt till idre fjäll en vecka och åka skidor! Närmare bestämt på fredag natt kl 3 då går bussen från högskolan. Jag tror vi kommer få jätteroligt och härligt. Jag och farmor gjorde köttbullar och hamburgare ;)hela kvällen igår så jag har att ta med mig. Tänk vilken tur att man har en så duktig och pigg farmor som ju närmar sig 93.

Nu ska vi snart åka till morfar och fira hans födelsedag med semlor och presenter. Det blir nog mysigt, de behöver livas upp lite på hemmet ;) Max ska få följa med vilket brukar vara mycket uppskattat bland de boende.

Imorgon kommer jag tillbaka till Kristianstad för nya friska tag!

Tentan

Det gick inte alls bra på den här tentan, jag hde snöat in mig på helt fel saker men, men i värsta fall finns det omtentor!

Ikväll är jag hemma i Halmstad igen äntligen och det är så skönt! Ska träffa mina vänner i helgen och riktigt njuta av att vara hemma, nästa gång blir om många veckor. Ikväll har vi ätit pizza och myst framför Let´s dance. Morgan kommer nog vinna allt, han är jätteduktig. Idag håller vi tummarna för att George åker ut tycker jag!

Den här helgen har jag inget plugg alls, ska bara ta det lugnt och försöka slappna av helt och hållet. Nu blir dte skidresa nästa lördag och därefter inflyttning i lägenheten, ja vila upp mig kan jag nog behöva, låter det som, eller vad tror ni?

P.S. Plocka jordgubbar tänker jag minsann inte alls göra i sommar, så de så!!!D.S.

En glad dag

Idag ringde jag till ABK och fick bekräftat att de som hade tackat ja till lägenheten hade ångrat sig! Så den 9:e mars ska vi flytta in om allt vill sig väl. Kanske blir det inte så om vi behöver betala dubbla hyror så länge men vi får se. Vi är i alla fall inställda på att vi vill flytta in!

Tentaplugget går sådär, jag är mest nervös och får inte ordning på allt. Hade jag haft en vecka till så hade det gått bra det lovar jag. Men det är himla svårt med nervsystemet, endokrina systemet och människans motoriska utveckling. Denna gången är jag helt inställd på att försöka få ett G men går dte inte så går det inte och går det så går det, ser ni va positiv jag var nu :)

Nu ska jag gå igenom alla orden och powerpointen en gång till sen blir det natti natti :)


Längst upp i detta fina huset ska vi bo :)

PLUGG, PLUGG, PLUGG

Ja på fredag är det alltså tentadags igen. Sitter här och fattar inte så mycket, precis som vanligt. Har inte hunnit och kommer inte att hinna läsa igenom allt men förhoppnings tillräckligt för att klara tentan ändå. På måndag börjar den nya kursen och tre veckor senare är det dags att tenta igen... ingen rast, ingen ro...
Men i och för sig så är det 3 terminer kvar tills vis ka vara lediga ett år, får väl längta dit och kämpa på tills dess, nu finns det ju ändå inga jobb så man kan lika väl fortsätta plugga.
Sommarjobb har jag inget heller, ser väldigt mörkt ut på den fronten vill jag lova, har ni några tips?

Aldrig kan man få vara riktigt glad heller, är inte den ena sjuk så är den andra, kan undra egentligen varför det måste vara så att vi ska behöva bli sjuka och så småning om gå bort, det är en tuff värld vi lever i... skänker en exra tanke till våra vänner i Lund (L)

Längtar till sommaren, värme, sol och bad, vill resa och upptäcka nya platser i världen. Men samtidgt har jag det ganska bra här i min lilla etta just nu med snön glittrande utanför fönstret och med ett lugn som inte infinner sig så ofta,

men så kom jag genast på tenan som jag måste plugga till... aj aj aj ja plugg i all ära, men glöm inte bort att man behöver drömma sig bort ibland när vardagen blir för trist...


Bjuder på en bild från sommarstugan i Tylösand


uppdatering

Hej!
Har så himla mcket i skolan nu så bloggen hinns inte riktigt med tyvärr. Tenta på fredag och motivationen är inte precis på topp vill jag lova.

Idag var vi inne på abk:s kontor och tyvärr fick vi beskedet att någon annan hade tackat jag till lägenheten före oss. Så förmodligen blir det inte att vi kan flytta ihop nu heller. Aldrig kan man få vara riktigt glad va?!

Ikväll har vi ätit thaimat som smakade fantastiskt! Tack så mycket fam Nilsson ;)
Efter det hyrde vi film så vi ska ligga och titta på kärleksfilm nu om en stund och sörja lite över vår förlorade lägenhet!
Men men bättre lycka nästa gång!

Kram kram

Ang föregående inlägg

Ville kolla vilka som brukar vara inne oc läsa, se så att jag inte tråkar ut er bara :P Tack för att ni kikar in ibland så blir jag mer motiverad att skriva!
Idag har vi kollat på en kanonfin lägenhet i stan, tyvärr 3 före som måste tacka nej så oddsen är inte riktigt på vår sida men lova nu att hålla tummarna för den hade varit helt perfekt för oss!

Imorgon är det pluggdag hela dagen förutom fika med Sara, de ska bli sp himla mysigt... tjejkompisar är det bästa som finns!

Ju just det innan jag glömmer det, jag fick VG på det stora arbetet vetenskaplig rapport också, *fniss*



Ang föregående inlägg

Ville kolla vilka som brukar vara inne oc läsa, se så att jag inte tråkar ut er bara :P Tack för att ni kikar in ibland så blir jag mer motiverad att skriva!
Idag har vi kollat på en kanonfin lägenhet i stan, tyvärr 3 före som måste tacka nej så oddsen är inte riktigt på vår sida men lova nu att hålla tummarna för den hade varit helt perfekt för oss!

Imorgon är det pluggdag hela dagen förutom fika med Sara, de ska bli sp himla mysigt... tjejkompisar är det bästa som finns!

Ju just det innan jag glömmer det, jag fick VG på det stora arbetet vetenskaplig rapport också, *fniss*



Var tog ni vägen?

Har ni glömt bort min blogg eller vad är det som har hänt? Vad vill ni att jag ska skriva om? Eller kanske är det dags för bloggen att säga tack och hej? 

Ont i foten

Så här fin är Mimmis häl, aj aj aj


Plugg och huvudvärk

Jag borde plugga nu men har fruktansvärt ont i huvudet. Danspasset blev inte heller av eftersom jag slog i hälen så att jag är helt blå nu. Trist, trist...

Allt är bra annars med både mig och Max och Fredrik. Jag var och tittade på Carolins konsert igår i kyrkan. Det var jätemysigt, det var duktiga tjejer som sjöng vill jag lova. Mysigt att gå och lyssna så någon kväll ibland, känna att man kan slappna av ett tag liksom.

Vi har blivit indelade i grupper nu inför skidresan. Jag anslöt mig till de som bara hade åkt lite. Vi ska tydligen göra uppvärmningspass före åkningen ett par dagar. Vi fick också reda på att vi ska åka en hel del längdåkning vilket känns ganska roligt faktiskt. Men jag lär ju få bra med motion den där veckan i alla fall vill jag lova. Får köra hårt på gymmet nu inför om jag ska kunna hänga med de andra hihi... nu är det roligt igen!

Bara tenta tenta tenta först, typ 200 latinska ord jag ska plugga in ikväll nej jag vet inte ur många det var men många var det i alla fall...*pust*


plugg

Dagens lunch

Måste bara dela med mig av dagens lunch, snabbt, enkelt och supergott

Chili, vitlök och basilika -marinerade cornbitar med potatissallad!

Marinad: Olja, soya, vitlök, chili, salt, peppar.



Bon appetit!

Sol

Idag har vi sett solen i Kristianstad för första gången på hur länge som helst! Det var jätteskönt, vi har varit ute på Vendes och Max har fått springa lös. Det gick jättebra och nu ligger han och sover som en stock!

Trodde jag, men nu sprang det ut 3 vilda ungar på innergården som leker krig så Max tyckte inte alls att det var roligt. De låtsas pricka mig också så fort de ser mig i förnstret. Ja ja som tur är så slipper de i alla fall få veta vad riktigt krig innerbär, hoppas jag.

Jag har fått i uppgift att göra ett uppvärmningspass till musik. Har hittat låtar och kommit på rörelserna ungefär men pallar inte räkna takter och fixa exakt hur det ska se ut. Men men jag har tränat några gånger i alla fall och när Fredrik kommer hem ska han få öva med mig hihi.

Ikväll blir det tacos och  vi ska se en film som heter Kenny "The shit has hit the fan" får se hur det blir med det. På omslaget är en tjock gubbe, massor med toarullar och en ros....

Det gick

Det var jättekul med badhuset idag, inga stora krav alls mer än att bogsera en kille på 85 kilo *pust*
Ikväll åt vi kotletter med pommes, sallad och bea ¨sås, gott gott!

Nu ska jag piska Fredrik i guitar hero....     :D

Livrädd-...ning

Japp för att understryka dagens rubrik så ska vi ha livräddning på schemat idag, 2 timmar. Med tanke på hur ganska dåligt det gick för mig på gymnasiet så känns detta väl sådär måste jag säga. Jag är varken snabb eller stark i vatten så det blir väl en utmaning, på gymnasiet var man ju bland de bästa medan man nu är bland de sämsta. Men det är ju inte en tävling i och för sig.

Just nu ligger jag och Max här och har det msigt, han tyckte inte alls det var kul att komma in efter regnpromenaden. Han fick krypa in under en tjock filt för hela han skakade stackarn*. Jag har ont i huvudet och ä inte alls sugen på att livrädda en 70 kilo tung docka som inte ens behöver räddas... nej fy. Nu ska nu höra det värsta av sllt, vi ska kunna dyka från 3 meter ner i vattnet för att bli godkända, med trampolin dessutom. Nej jag börjar strakt fundera på om detta verkligen är rätt utbildning för mig...

Inte hänt så mycket

Tyväärr måste jag berätta att jag inte har så mycket att berätta. Går i skolan, äter, sover, tränar och mår aldeles utmärkt!
 På lördag blir det tävling i Karlskrona. hade varit roligt att få skjuta riksfinalen i Eskilstuna. Synd bara att det krockar med skidresan eller ja krockar och krockar, det är en halv dag emellan det att vi kommer hem tills att tävlingen är i Eskilstuna. Ja ja det löser väl sig...eller vad tror ni?

Nu ska vi snart hämta Max så blir det plugg och film ikväll.

KRAM KRAM

Hemma bäst

Ja men vad är egentligen hemma? Jag känner mig hemma både i Halmstad och Kristianstad nu, mysigt värre :) Nu är jag nästan klar med hemtentan men bestämde mig för att sova nu och fixa resten imrogon bitti. Här kommer några mysbilder. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!


Jag och lilla Sune

Fredrik och Max

Sist och minst min äslkligs misse Mia

RSS 2.0