Tråkigt, tråkigare, tråkigast

Ja en sån dag är det idag :(
Fullt snökaos ute så det blir inga långrundor med vovvarna precis.
Becca har åkt hem till sig, och jag är ännu inte tillräckligt full med krafter
för att kunna jobba.
Pratade med mamma och pappa innan på telefon och allt var toppen!

Max och Maggi sover som små grisar i min säng och jag bestämde mig för att bara vila
två minuter, vilket resulterade i en och en halv timme så vi får väl se hur bra nattsömnen blir haha!

Ikväll är det i alla fall skytteträning, jag ska ansvara för Hallandsserien denna veckan (inrapportering m.m.) så
det kan ju bli spännande, NOT!!! :P:P:P


Nu ska jag och Sune gå på en liten promenad, förhoppningsvis utan att frysa ihjäl.

Hej svejs



En kanonhelg!

Becca har varit hos mig hela helgen och vi har haft det så himla bra! Igår var vi i stan och åt på en grekisk restaurang och det smakade riktigt gott :) Jag åt fläskfilé med ost, klyftpotatis och tzatsiki och becca en fetafylld färsbiff :) När vi kom hem tittade vi på filmen "I rymden finns inga känslor". Det var en film som verkligen fastnade i hjärtat, mycket tänkvärd och bra film som spelgar livet för en kille med aspergers.

Dagen har spenderats med lite olika ärenden, allt från att hälsa på hos Sven och Siv till att shoppa och som grädde på moset blev det revy på kvällen på folkets hus i  falkenberg. Många glada skratt senare är vi nu hemma igen, alla fyra hundarna har ätit och varit ute så nu tar vi igen oss i soffan med tjejsnack, dator och bok.

Gissa om kudden blir extra skön inatt hihi <3



Beccas pappa längst fram ;)

Jo nog är det så

Att förkylning m.m. bryter ut när man äntligen får lov att slappna av. Dessutom har jag ju jobbat på skola och så senaste tiden och där går det mängder med influensor! Har ändå kunnat vara uppe och vaken idag även om jag har tagit det lugnt så har jag kunnat hjälpa päronen att fixa iordning inför den stora dagen! Mycket  som ska tänkas på och neeeej då inte är jag avundsjuk, bara lite hihi. Känns iaf riktigt bra att vi har vårat kvar!!!

Funkar riktigt bra här hemma nu med alla hundarna. Maggi och Teddi har funnt varandra och Max älskar att strosa runt i den stora trädgården med Sune. Jag köpte en ny säng till Max i helgen eftersom vi glömde den vanliga i Halmstad. Det blev en likadan som han har i Rinkaby så han älskar denna lika mycket. Nu sover han riktigt bra på nätterna och har dessutom piggnat till rejält!

Blir en riktig mysdag imorgon också så får vi hålla alla tummar vi kan för att bacillerna ska strunta i att göra mig ännu sjukare! Tack för alla era tankar det betyder mycket!





:(

Inte ett dugg bättre idag, snarare på andra hållet! Har varken tid eller lust att bli sjuk nu!

Grattis till mig

Hej och välkommen, så klev den innanför dörren den alltid så välkomna influensan. Är frusen och känner mig allmänt krasslig. Fortfarande på benen men inte alls pigg :( Becca kommer i alla fall på fredag eller lördag och pysslar om mig och alla fyra vovvarna som härjar som tokar runt i huset. Som tur är har jag hittat rutiner nu som gör att det inte är så jobbigt med fyra busar men visst är det skillnad mot att ha två!

Köpte ett nytt SDkort till mina föräldrar och tror ni kameran tog emot det... nej då krångel som vanligt. Den fattar inget.... gaaaah pallar inte sånt nu.


Nej nu kryper jag ner under täcket och tackar för idag. Nya friska tag imorgon!


Många kramar



Äntligen

Så vad det äntligen dags att vara ledig från skolan en termin. Sista arbetet är inskickat och när det är godkänt så kan jag slappna av helt! Tar bara jobb så mycket jag känner för och orkar och självklart när det krisar och jag behöver rycka in någonstans :) Idag har varit en jätebra dag! Har blivit mycket vovvar och skytte och dessutom god mat och vila. En toppendag helt enkelt :)

Gårdagen var jättemysig och Fredrik var riktigt rörd flera gånger. hihi lilla gossen ;)


Imorgon ska jag äntligen röra på fläsket igen och det blir badhuset för några hundra meter :)


Pizza?.... Nu?.... .... Ja tack :D

Syster Fredrik

Ja härmed får jag be att få presentera för er mina damer och herrar.... min pojkvän som syster Fredrik!

Idag är det den stora dagen då han tar examen. Efter 3 tappra år som han klarat av med bravur får han nu äntligen göra det han verkligen vill :D Jag, Max och Maggi kan inte annat än att stå vid sidan och applodera!!!!


Grattis på din stora dag!



lika som bär

Eller visst syns det att det är samma ras på Maggi och Max?


På denna bilden är Max bara någon vecka yngre än Maggi

En helg

Har haft en "göra inget" helg. Något som vanligtvs brukar få mig att gå i taket men just denna helgen var de så enormt välbehövligt. Jag har varit hemma med hundarna, gått promenader, busat massor och gjort precis vad jag har tid och lust med för stunden. Har blivit lite uppsatsrevidering också idag så nu är vi i princip färdiga för att skicka in.

Imorgon blir det jobb, ja faktiskt måndag till onsdag. Lite klirr i kassan är mycket välkommet :)

Vet att många varit nyfikna på hur tillskottet i familjen ser ut så här kommer några smakprov. Annars är ni varmt välkomna att hälsa på nu när hon gjort sig sig hemmastadd vår lilla Maggi <3




En lördag

Har nyss hämtat mina små helt underbara änglar i Rinkaby. Det har varit fullt upp med lek och tuggisar sen vi kom hem och nu ligger tre utslagna hjältar och sover så sött. Bara jag som är vaken. Som vanligt :P Igår var vi på VM-handboll de va riktigt häftigt att se dessa lag spela RIKTIG handboll. Både Spanien och Frankrike visade prov på hur handboll i världsklass ska se ut.
Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv. Göra precis vad jag vill och hur lite jag vill :) Sånna dagar behövs också :):):)

Idag

Fredrik var så himla trött idag, jag försökte väcka honom på alla vis
men helt utan resultat :P

Dagen - D

Ja så var det äntligen dags för sista dagen på högskolan för mig innan det blir en hel termins ledigt! Behöver verkligen detta nu då jag känner att det har blivit för mycket sista tiden och det roliga med att läsa har bytts mot ett tvång. Så nu ska jag ha lite ledigt ett tag, eller i alla fall ut och joba litegrann så jag får vara ledig på kvällarna och slippa alla måsten!

Supergott!

Igår kväll lagade jag med inspiration av tidningen allt om mat, en lätt och super supergod kvällsrätt
som dessutom är nyttig.

Chilistekt lax med het yoghurt i tortillabröd

Jag använde:
Laxfilé
lime
chili
vitlöksklyftor
salt
turkisk yoghurt
tortillabröd
blandsallad
paprika
avokado
körsbärstomater
rödlök

Först delade jag laxen i små bitar, sen blandade jag limesaft, chili och en vitlöksklyfta och penslade laxen med det. In i ugnen på bakplåtspapper 12 min, 175 grader.
Sen blandade jag yoghurt, limeskal, lite limesaft, 1 ganska stor vitlöksklyfta och 1 tesked salt. Detta fick stå i kylen fram till servering.
Jag tog de grönsaker jag hade hemma, hackade och la upp på ett fint fat.
Sen var det bara att värma tortillabröden och servera! Det ni, på en tisdagskväll framför TV:n  :)


Liten uppdatering

Både jul och nyår var riktigt riktigt bra i år. Julafton spenderades i Halmstad och nyår i Helsingborg. Övriga dagar i Kristianstad. Vi fick allt vi kunde önska oss :)

Idag vaknade jag till exempel av Fredriks vibratorklocka som han fick i julklapp. Den hade han ställt på sängkanten så hela sängen vibrerade vilket gav som följd att Fredrik flög upp för att trycka på snoooze och sen efter andra skakningen var jag klarvaken. Vi kom överrens om att den ska ligga under kudden framöver haha!
Så här sitter jag nu, klarvaken och har endast lite skola och skytte på dagens planering. Ska ta en riktigt lång promenix med Max så han får röra på sig ordentligt också.

Jag har lite för mycket att göra i Januari har jag kommt på, man tar gärna på sig lite för mycket annat när man väl inte har så mycket på schemat. Dags att sätta ner foten och våga säga nej jag har inte tid, någon gång då och då! Allt kan ju inte hela tiden vara på deras villkor, jag måste ju må bra också!


Tomten kom i alla fall på juldagen! Med engelsk/stockholmsk brytning dessutom...

RSS 2.0