6 dagar kvar!

Ja nu längtar vi alliohop. Ska börja packa lite smått imorgon medans Becca har varit igång med sin packning i en hel vecka redan. Ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa jobb och plugg och allt annat stök och bara få komma iväg och njuta av sol och bad. Som vi har längtat. Visst kostar det en slant  fastän vi har sparat ihop till det mesta men som min pappa sa. Efter allt slit ni har lagt ner på skola och jobb så är ni värda detta till hundra procent, man måste unna sig lite för att kunna ligga på topp i skolan.  Visst ligger det något i det han säger? Titta bara på priserna för restresor om vi hade väntat med att boka. Det hade blivit minst 1000kr dyrare per person.  


Det enda som blir lite jobbigt är att vi inte får träffa Max på många dagar. Men han ska bli bortskämd i Rinkaby istället :) 

Tänk vilket underbart väder vi har fått njuta av nu några dagar. Hoppas ni har kunnat ta till vara solens värmande timmar. Själv har man ju gått i en fabrik 8-9 timmar om dagen så dagens vist på stranden var jättehärlig. Även om jag villigt får erkänna att jag passat på att sitta ute i solen lite på jobbet också då tempot har varit lite lägre.


Nu blir det en mysig kväll med lite vin och ostar.

Ta hand om er och varandra

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja nu är det nedräkning på allvar inför resan. Bra med lite värme här hemma innan så ni "vänjer" er :)

Har hört att där ska vara rejält varmt. Men natutligtvis SEMESTERKÄNSLA!!!

2009-08-09 @ 14:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0