En olyckans helg

Det började med att Fredriks bilnyckel bröts av, sen slog han sig på lillfingret så han fick gå med bandage hela helgen. Några timmar senare lossnade min tandställning, sen blev det översvämmning på badrummet så att allting fullständigt flöt. På söndagen ringde Fredriks pappa från sjukhuset och hade fått ström i sig så illa att hjärtat hade tappat rytmen.
Lyckligtvis vad vi vet just nu så var det ingen fara men ändå blir man så himla orolig.
Hela helgen har alltså varit full av olyckliga händelser, men i och för sig mycket bra saker också.
Vi var på julskyltningen i Halmstad med Becca och Freddi och kvällen avslutades med middag på Fridolfs.
Till förrätt blev det toast med haloumiost , och kantareller, till huvudrätt tog vi Kvibillespäckad fläskfilé med potatisgratäng.
Det var så fantastiskt gott, tror att Fredrik aldrig någonsin hade ätit något så gott för han såg ut som att han skulle gå genom taket. Efter första tuggan sa han " Finns det stamgästkort på detta stället? När ska vi gå hit nästa gång?"


Ännu en dag närmare tentan.
Hur ska det gå?...

Kommentarer
Postat av: Rinkaby

OJ, OJ, OJ vilken helg. ja de kan hända mycket på kort tid. Tur att inte veta vad nästa grej blir.Visst är det en mycket fin blogg du har Mimmi, det är alltid lite kul att läsa om er och era utflyckter.Ha de nu så bra, å en stor kram till lille MAX.

2008-12-01 @ 16:06:31
Postat av: Micke

Fy vilken helg för Er! Att jag klantade mig med strömmen var mit eget fel. Är på benen igen även om man är lite matt i kroppen! Roligt att följa Er på din fina blogg:-) Längtar efter Er alla 3 men kanske lite mer efter Max... Lycka till på tentan, det fixar du Mimmi!!

2008-12-02 @ 16:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0